... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: e34 touring

Streda, 3. Septembra 2014, 09:33

Dogg88 napísal:
vidis znacky?
S854A Sprachversion französisch Language version French

Francustina je vo Svajci uradny jazyk ](*,) [okrem dalsich troch jazykov teda...].
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Streda, 3. Septembra 2014, 09:47

neviem ake maju vo franczusku prevozne znacky ale hento vyzera ako francuzske auto z franczuska :smile:

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Streda, 3. Septembra 2014, 09:52

a predtým nemohlo byť do francúzska dovezené zo švajčiarska? či si myslíš že to len slováci dovážajú?
podľa mňa, keď malo pár rokov tak to doviezli do francúzska, a keď to už chceli hodiť do zberu ku starým bicyklom tak po nej skočili žebráci zo slovenska
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Dogg88
Auto: n/a

Streda, 3. Septembra 2014, 11:12

presne tak

len sa to tu prezentuje ako super extra svajciarske auto po starej pani ktora ho mala 15 rokov, tak sa vam snazit otvorit oci ze bohvie kde vsade uz to auto bolo a kolko malo majitelov...
ale vsak si ho kupte, uz na fotkach vyzera ako cukor po starej pani :lol:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

starynovy
Kraj: Zahraničie

Streda, 3. Septembra 2014, 11:18

Riadna pasca na oci z rana, otorim ake pekne, preklikavam, a zrazu ten pravy bok auta.. idem zamaskacovat, 1000€ nespasi to ani ten plyn. :mrgreen:

bajer88
Auto: vaše mamky

Streda, 3. Septembra 2014, 12:06

Dogg88 napísal:
predava to bajer88 - cize auto na kseft
ked vidim ako fusersky je "opraveny" predný blatnik napriklad, ci halúzka ktora podopiera zadne okno tak mi ani nie je do smiechu, skor do placu...
kvalitne fotky z toho urobili 100x krajsie auto ako to bude nazivo. Hlavne ze ma kolesa (s gumami tak na e36) nech to vyzera nie? :D

Dogg ty prijebaný kokotko tvoja mama si ta spravila na kšeft ty nepodarok obtlstlý vsade si bol vsetko si videl... Auto mam preto lebo mam psa a ten sa vyvaza v kufry to musi byt strasný kšeft ked je tam cena 1600...
Auto je v takom stave v akom som ho kupil inzeraty som postahoval a na tento som zabudol auto si nechavam lebo som si nic adekvatne k tomu v plyne nenasiel

bajer88

Streda, 3. Septembra 2014, 12:14

Jedine co ma nasralo najviac je to ze skurvysyn ktory ojebal pol klubu tu niekomu napise ze na kseft ty chudák sprostý

bajer88

Streda, 3. Septembra 2014, 12:28

Dogg88 napísal:
presne tak

len sa to tu prezentuje ako super extra svajciarske auto po starej pani ktora ho mala 15 rokov, tak sa vam snazit otvorit oci ze bohvie kde vsade uz to auto bolo a kolko malo majitelov...
ale vsak si ho kupte, uz na fotkach vyzera ako cukor po starej pani :lol:

A opat ta musim citovat ty prasiatko
Aspon nemam pofotene auto z jednej strany a prides sa naneho pozriet a je to totálka dobitá a poskladaná len aby vydržala predaj ako tvoje autá
Vidiš tam každú chybu a to mi vyčítaš tak čo chceš prosímta ? 15rokou mala teba pani v detskej izbe a potom si objavil bmwklub sedíš upotený pred pc a kážeš...
Zachvílu budes klopat pri dverách svedkovia doggovy

Si sa tu naposledy vyhrážal ze ked prídeš tak nam ukazes atd

Prosím uveď presný dátum fakt si asi máme čo to porozprávať

starynovy

Streda, 3. Septembra 2014, 12:44

Tak tak, kvitujem tie fotky ze ukazuju aj to ze auto je pomerne pekne, ale boky niesu fotene z 50m pripadne vyretusovane a podobne kraviny.. itak myslim ze je 1600 moc, ani nie preto ze je to hnile, ale preto ze tie auta uz vobec nemaju cenu, ved uvidis sam.. To len pes z lasky k autam kupil kokotinu s potencialom za 3L, puci do nej dalsi liter a pol a neskor to bude skusat za 5.5, to sa este pobavime. :mrgreen: Vraj z lasky k autam..

bajer88

Streda, 3. Septembra 2014, 13:01

Ja som to tam nahodil zo srandy viacmenej nasli sa ludia boli to pozriet pačilo sa jeden mi ponukol 1700 ked tam boli kolesá (o jeho inteligenciísa bavit nebudem) nakoniec ostalo u mna co bolo dobre rozhodnutie
Je to touring za par korun hodim tam psa fotovýbavu prevodovku hocičo a ide sa

starynovy

Streda, 3. Septembra 2014, 13:02

No ako ktoreho, tohto psa tam nehodis, odjebe Nivo. :mrgreen:

bajer88

Streda, 3. Septembra 2014, 13:05

To tam podla mna uz daavno nieje :D

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 3. Septembra 2014, 13:51

bajer88 napísal:
Jedine co ma nasralo najviac je to ze skurvysyn ktory ojebal pol klubu tu niekomu napise ze na kseft ty chudák sprostý

Nemienim si tu Dogga v ziadnom pripade zastavat, ale mohol si to napisat aspon trosku slusnejsie, nemyslis? Takto sa zbytocne zhadzujes na uroven ludi, ktori tu viac, ci menej pravidelne dostavaju kosik s ovocim.
V kazdom pripade k teme sa mozem vyjadrit iba obrazkom:
Obrázok
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Dogg88
Auto: n/a

Streda, 3. Septembra 2014, 14:07

bajer88 napísal:
...
A opat ta musim citovat ty prasiatko
Aspon nemam pofotene auto z jednej strany a prides sa naneho pozriet a je to totálka dobitá a poskladaná len aby vydržala predaj ako tvoje autá
Vidiš tam každú chybu a to mi vyčítaš tak čo chceš prosímta ? 15rokou mala teba pani v detskej izbe a potom si objavil bmwklub sedíš upotený pred pc a kážeš...

kedy a ake auto si TY odomna kupil ze tu pises taketo rozpravky?

tu je dalsia tvoja rozpravka ty Andersen :lol:
Auto dovezene zo Švajčiarska kde ho 15rokov vlastnila žena a prevažne jazdila dialnicu

to je z tvojho inzeratu, takze ty si tu pani poznal, vies ze jazdila s FR znackami prevazne po CH dialniciach? Alebo si len rozpravkar ako dlasich X kseftarov...

chod radsej potrenovat drifty lebo mi je do placu ked vidim aky si slabucky sofer :lol:
Prílohy
image.jpg
Klub tvoria ľudia, nie autá...

starynovy

Streda, 3. Septembra 2014, 14:14

Co uz, je to tazky zivot nevzdelancov, jeden tuni smerom dole, druhy nevie driftovat.. pes vie fotit, driftovat a tunit nemusi lebo to ide uz od vyroby. Kiez by som vedel prehltnut ego a ponizene mu napisat PMku, teach me master. :cry:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných