edit : sekol som sa tuto som myslel ale je automat ...
popis od majitela je to z FB
predám bmw e34 540iA 210kw, r.v 93 nabehané 247 tis. km ,farba diamantschwarz metallic ,výbava 4x el okná ,sedačky ,pam,výhrev,dofuk, el spetaky šíber ,velke bc ,m-tech volant ,xenony..svetlá black hella ,shadow line lišty , auto pred rokom vyvarené ,nanovo nastriekané ,výfuk eisenmann race spolu sním origo stredový výfuk BMW ktomu úchyty tesnenia ,miesto katov osadené rezonátory ,kn filter ,podvozok BC racing ,teras som menil kotuče ate ,platničky brembo (500km), pakne ,olej v motore shell ,filter ,benzínový filter ,kolesá rondell 58 v predu 8,5J vzadu 10J ,menené tlmiče kapoty prednej zadnej ,mam ešte doma strongflex silenty na vrchne ramená ,robila sa tam aj prevodovka pred 15tis km dozadu ,v papieroch zapísané kolesá 15,16,17,18,19 rôznych rozmerov pneu ,stk ek sa robila 8 apríla tohto roku ,povedal by som tak ,že na aute je základ spravený ,patrilo by sa podotahovat neake detaily ,alebo tam prehodit manuál nech to je to pravé orechové to už podla chuti predaj nesúri ,poprosím len seriozny zaujem ,dá sa semnu dohodnút ,všetko objasním nemam čo skrývat ale skúšobý jazdci špekulanti mudrelanti na to nemam náladu ,moje číslo 0914119816 ,doist pozret sa dá cez víkend cena 4700e