... všetko o BMW ...
PristineShip napísal:now hold on miauw. 4 flasky 2 litrove su 8 litrov, ci?zvuk to samozrejme nema, je to dvojliter kurvadrat, co chces od styroch flasiek cocacoly 2 litrovych, nad 3500 to trosku zabzuka, ale tak kedy realne budes tocit nad 3500, len ked budes pretakat s nachipovanymi octaviami tdi na semaforoch, teda ty zijes v dojclande, tak budes pretekat s Erdoganmi na nachipovanych mercedesoch C200 v amg pakete. Zostava ti jedine ten vyfuk, ale tak ked ide zvuk len od vyfuku a vpredu nic, neviem ci by mi to stalo za to. viac zvuku bude mat turbo/turba ked zapnes sport mode, vtedy turba piskaju jak total jdm tokyo drift. a na volnobehu to bude - aspon teda b48, klepat ako diesel, co mi tu onanklub vysvetlil, ze je koli vstrekom, ale to len ked je motor studeny, nastastie.
David2710 napísal:treba si to asi aj vyskusat.. racer chip sa vyser, dal by som tam JB4 od burgra, ti to maju dost vychytane..a ako bonus by ti to malo dat este viac strelby do vyfuku, vdaka tomu.. a potom existuju este Bootmod3, a tam to je uplne brutalne, lebo si tam vies aj nastavit tu strelbu jak chces, atd..Som veľmi prekvapený celkom z tej 328i M-Performance vyzerá to božský a 2l s turbom je oveľa živšie ako 528i 190kw R6. Nechcel som skončiť na 4valci keď som chcel V8. Pozeral som aj Racer Chip ktorý zo 180kw dá na 210-220kw čo už sa rovná ku V8 a zrýchlenie to má lepšie fakt ako 545i a po chipe asi aj na 550i to bude mať.
Fuxxo napísal:rekl jsem 5 a myslel jsem 10. Gimme a Liter-o-cola!now hold on miauw. 4 flasky 2 litrove su 8 litrov, ci?pollitrovky si myslel?
![]()
a ja by som vpohode isiel do toho, jasne zvuk 4valca od motora je jak vysavac, ale ten vyfuk a prdy a strelba a secko okolo toho to vynahradi.. inak tebe v tom mini v sport rezime ten ajsin aj kope? alebo prdi ked preradis? lebo toto robi aj seriova 320i s 8kvaltom..