PristineShip napísal:no ale tych 2010 e60 asi je trosku menej, ked to bol posledny rok, ci?
ked ma na novu 420d tak asi ma ten budget tych 40k...
neboli 328i Nkove tiez nejake problemove alebo minimalne zrave?
s takym rozpoctom by kupil aj 330i s b48, ale hlavne, s takym rozpoctom aj peknu f10 pajtu so sesthrncom.
hej bol posledny ale to CIC tam islo skorej, takze tych aut je dost.. to bolo len obrazne
tak nepisal o novej 420d :-)
328i neboli problemove, ani 320i
330i by bola samozrejme lepsia, ale pod 30K nekupis nic rozumne
David2710 napísal:Aha prepáč som zabudol na rozpočet, takže chcel som niečo za 10-15k ale možem aj do 25k kúpiť len som chcel nejaké 10k dať bokom. Tuna majú 420d 140 grand za 25k s 20 tisíc km, ale bol by som radšej pre benzín. A F10 majú aké dobré motory ? Pozeral som po E60 lebo som myslel, že tie novšie sú už nekvalitné.
tak za 25K s 20 000km 420d GC to bude asi dost social vybava..
novsie su nekvalitne? dobry ftip

kazdopadne troska keby si prihodil, tak by si mohol taketo nieco poriesit:
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... nDate=2015a si vysmiaty jak leco, dynamika podobna jak 550i (rychlejsie to bude jak 545i), paradny vzhlad, dokonala prevodovka, slusna vybava, a sedis vo vonavom novom aute

a neriesis servis ani nic jednoducho.. ja som to tak spravil pred rokom a pol a nelutujem absolutne ani cent, po tom co som sypal do servisu stareho auta peniaze, co by cloveka az tak nesralo, skor ta sralo ze zakazdym ked sadnes do toho auta tak v hlave ti ide, ze kde sa to dojebe a kde ma to necha a kolko bude stat odtah a dalsi servis
a ked love nepustia tak taketo nieco..
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... geNumber=2a stale by som sa tych kilometrov nebal, lebo to je ziadny najazd..ale sedis ledva v trojrocnom aute a to je ta podstatna vec, nie v 10+ rocnej haraburde na ktorej nevies co ti skor odide..
toto su samozrejme len priklady, moznosti je ovela viac, ked nepotrebujes extra vybavu a mpaket a vyssi vykon, tak by postacila aj nejaka 320i, a za menej penazi vies mat mlade auto..