... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Len tak btw nemá Bmw nejaký fabricky chip aby sa nestratila záruka? Mám pocit že svojho času sa napríklad do Fordu bežne dával Bluefin kde záruka zostávala. Montoval to Kois len neviem či v TN alebo BN alebo možno aj aj.mozno to nieje ten isty motor, naladit sa to da jak bobor pise na 250-260 koni, ale zaruka je fuc potom.. jedine, este mas moznost JB+ od burger motorsportu, co je plug n play, vykono by to malo ist podobne hore, a vies to jednoducho demontovat ked ides na servis.. stale ale vedia vypatrat jake tlaky malo turbo a podobne udaje podla vsetkeho, len sa im to asi tazsie bude dokazovat, neviemale so zarukou by som neriesil taketo veci.
pablohablo napísal:no sportovy automat jednak pridava packy pod volantom, a aspon v Fkovych generaciach bol soft naladeny tak, ze radila rychlejsie jak bezna, plus davala v sport rezime kopance, ale tie sa nejak vytratili z niektorych modelovmotor zacipujes jak cibulkovu ale v com teda spociva polozka “sportova automaticka prevodovka” ? Podla vsetkeho tato polozka pridava ten “sport plus” rezim, v ramci stage1 sa meni aj soft v prevodovke (neni recnicka otazka, fakt sa pytam) ? Pochybujem ze vela 20i tento option bude mat, plus s 30i idu aj vacsie brzdove kotuce ktore v 20i tiez nebudu ? Asi picovina mat ten vykon ked k nemu niesu brzdy ?
Za mna osobne G20 30i odporucam, ak ale McPacket tak s adaptivnym podvozkom ak sa chces po slovensku vozit na R19.
RKa74 napísal:maju ale to je len na vybrane modely, a zatial na nove asi este ani neexistuju.. ale to nebol len chip, to boli aj HW upravy povacsinou.Len tak btw nemá Bmw nejaký fabricky chip aby sa nestratila záruka? Mám pocit že svojho času sa napríklad do Fordu bežne dával Bluefin kde záruka zostávala. Montoval to Kois len neviem či v TN alebo BN alebo možno aj aj.
pablohablo napísal:sportsitze mas aj v sport line, a dizajnovo mcpacket vs sport line pri g20 neni taky rozdiel den/noc ako tomu bolo v F30, za mna teda len ten podvozok/brzdy a alcantra. ale zas ked uz mas minut tolke prachy treba mat secko kajnsmetke ako chces 👍🏿