... všetko o BMW ...
gsxrr napísal:ale ja som nejak extra nejazdil na spotrebu tak normalne.dialnica bola nejakych 500km tempomat na 120km/h nejake okresne cesty 100km/h a v meste 50km/h a samozrejme aj nejake tie ulety z miesta aj 200 na tachaci.a na e 61 ako pises sa da aj za 6litrov viem to lebo som ju mal:)ked sa budem riadne snazit tak na 530d e61 dostanem realnu spotrebu cca 6,2-5 L/100km,to je stale cca o 2l menej ako x5,moja zena po nej aj tak ukrutne tuzi ale ako hlavne auto do rodiny ju nevidim,niekde som cital ze najvacsia koncentracia x5,6 atp,byva vacsinou v okoli skoly,skolky
palzo napísal:akurat pozeram blocky z benzinky116ecek 85litrov nafty a najazdene991km.neviete kolko litrova je nadrz?a palzo ja mam 160kw ta ide asi lepsie ako ta 135kw:)tak tak E53 3.0D (135kw) som nesetril.. a priemerku pol 400km som mal 9.1l.. chodil som aj mesto aj mimo mesto, aj dedina a tak.. dialnica bohuzial nie.. samozrejme kickdown stale ked sa dalo a obiehacky.. a celkom som bol mimo prekvapeny s tej spotreby.. natakonval som full nadrz v KE a pol 400km mi ukazovalo dojazd nieco malinko nad 700km..
jararak napísal:mam jak 5er e39 tour tak x5 e53 a viem to ako tak porovnat, otazne je o ktorej x5 sa bavime v tvojom pripade, ak chces, mozes si to prist oskusat tak za mesiac ich budem mat obe v ba
miki012 napísal:akurat pozeram blocky z benzinky116ecek 85litrov nafty a najazdene991km.neviete kolko litrova je nadrz?a palzo ja mam 160kw ta ide asi lepsie ako ta 135kw:)
jararak napísal:palzo pochybujem ze mas vecsiu nadrz ako ja, michodom tie spotreby co tu davate su zjavne palubakove a v reali sa mozu lisit aj viac ako o liter.
gsrx - vravel som o 530xdA - ta 4kolka tomu dost pridava ;(, ale popravde dalsie auta uz budu tiez skor len 4kolky a zadnokolka bude len funcar ak sa k tomu este dostanem niekedy.
poface 3d x5 je hodne lepsia motor s lepsim priebehom krutaku/vykonu, 6q ZF prevofovka, uz to nieje 4kolka, hned liter dole zo spotreby
jararak napísal:palzo pochybujem ze mas vecsiu nadrz ako ja, michodom tie spotreby co tu davate su zjavne palubakove a v reali sa mozu lisit aj viac ako o liter.