... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:Ale tá ručná mi nikdy nebrzdila normálne, akože keď ju zatiahnem v kopci auto drží ale keď idem napr. 30 km/h a zatiahnem ju tak úplne ako keby som nič neurobil,auto ani nepribrzdinemas tie brzdy zavzdusnene? co sa tyka rucnej tak ju staci nastavit... podtlak moze byt tiez problem, treba ho zmerat
PeqpeK napísal:To treba? 🙉😂 Jasné,keď som mal auto dvihnute tak na treťom zube už držala a celkovo som potiahol 5-6 zubova nastavil si ju? :)
PeqpeK napísal:Pozeral som aj návod podľa BMW jak na to E46,je to tam dosť podrobne, skúsim ešte podľa toho, predtým som to nastavil ako som bol naučený bubnová brzdy, povolenú ručnú a nastaviť kolečko na paknachpri nastavovani rucnej sa za nu netaha, ma byt vnutri zaistena... takze si ju nenastavil :)
Napster050 napísal:A ako je to napr s Octaviu? Známi má r.vyroby 2002,asi jednotková a tá tiež brzdí neporovnateľne lepšieautá od PSA majú preposilované brzdy, tam len pomyslíš že ideš brzdiť a už si nalepený na skle...
to oproti tomu žiadne bmw nebrzdi, takže sa to neda porovnať.
19palec05 napísal:to som sa pytal uz vyssie, nemas to zavzdusnene?A ako je to napr s Octaviu? Známi má r.vyroby 2002,asi jednotková a tá tiež brzdí neporovnateľne lepšie
Napster050 napísal:No veď ako áno keď dupnem tak zo 150 stojim, ale na tej 308 keď pohladkam pedál (síce pri 90-ke ledva) ale idem vyletieť cez okno von. Len sa mi nezdalo či ozaj má o tak citeľný brzdný účinok, jednoducho či to tak má byť ale mám niečo na mojom zle. Samozrejme ťa ručná je na figu a chce to trochu lásky 😉aj VW ide silnejšie... resp. maju take hryzave brzdy... ked ale stlačíš pedál na bmw viac, tak to tiež musí brzdiť dobre. má len dlhší chod.
nové modely nemám odjazdené... ale napr. E92 brzdi o hodne lepšie ako E39... ono je to vždy o zvyku.
ked to často striedam tak bud nebrzdim, alebo som na skle...