... všetko o BMW ...
rebel napísal:... Akurat nepise do pokecu, ze ci moze pouzit fritol miesto bmw oleja alebo ci si moze vymenit prevodovku z diesel na benzin a podobne kokotiny....
igorvas napísal:Ano, ale 25% je len na staru 3jku
Simpson napísal:Kupovat funglovku je pre logicky zmyslajuceho jedinca imho nezmysel,kedze si moze kupit 1-2 rocne auto s vybavou ktoru si praje+- za cenu o niekolko tisic(az v desiatkach tisicoch) nizsiu, a tie peniaze vie vyuzit inak....a lepsie!
Iba ak by sa chcel ukazat pred susedmi ze" Aha,mám uplne super novy gengsta kchar ktory za dva roky bude mat uz len polovicnu hodnotu a aspon pre buduceho majitela vychytam vsetky muchy ako taky obycajny trtko"
Hovorim o autach s cenou nad 50K €, nie o novej skode roomster s obstaravacou cenou rovnakou ako dva kopceky zmrzliny v jumbo oplatke
SmartBastard napísal:Mňooo neviem, ja som podnikateľ a kúpil som obidve autá ojazdené, s DPH a zaplatil cash. Ale možno som nejaká výnimka.
Inak som nikdy nepochopil, prečo by sa mi ako podnikateľovi mal viac oplatiť leasing, niekto dajte nejaké info prosím.