... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
SmartBastard napísal:Doteraz som servisoval u znameho, hlavne aby som sa nemusel bat, ze napisu nieco, ze spravili a nespravia, ale uprimne chalani tam nemaju s podobnymi autami skusenosti, a ak si chces svoje Mko ponechat dlhsie, potrebujes mat niekoho kto to nerobi iba ako robotu, ale ako svoje hoby a je do toho zazrany (toto plati obzvlast ak s autom jazdis casto na limite).
Prednedavnom som preto presiel k Motortechnik v Marianke (https://www.facebook.com/pages/Motortec ... 2857435976). Ziaden mega velky servis, ale s dlhou tradiciou, taka trocha stara skola od otca k synom. Stavaju svoje vlastne motory a upravuju motory na preteky. Hlavne co sa mi paci je, ze sa netvaria ako vacsina slovenskych servisov, ze vsetko vedia, radi s vami pokecaju a ak nieco nevedia tak to priznaju a potom sami hladaju to spravne riesenie. Ziadne take, ze a to bude dobre, alebo ze skusime toto a ak to nepojde tak nieco ine. Samotna cistota v celom servise vypoveda o profesionalite.
wino napísal:
dik za radukedze byvam v marianke tak tam urcite pojdem pozriet, vedel som ze tu su ale nemal som na nich ziadne referencie
pedro299 napísal:Filip je na čistotu úchylák.
VK-Tomas napísal:ta m3 je tusim byvala peppova :)
ale aby som nebol OT vela Mpowerov sa servisuje vo VaVauto a to ludia dochadzaju z celeho slovenska. v marianke su urcite tiez super , my si tam napr. davame robit keramicke spojky a podobne veci vyznaju sa do aut a mna tiez ohuri vzdy ta cistota a maju fajn pristup.