Pondelok, 7. Apríla 2008, 16:47
uvedomte si jednu vec, henti fesaci maju neskutocne tazke psychologicke, komunikacne a ojebavacske skolenia za sebou. Zvladaju vsetky [!!!!] metody psychologickeho natlaku - osobneho aj neosobneho [cize komunikacia cez telefon a podobne] pricom najbeznejsia a najucinnejsia sa ukazuje stara znama vec : CAKANIE. Slubia ti 250k, dojdes tam, mas vlasocek poskrabane dvere [co si dokazu tempo pripadne 3m pastou rozlestit], uz je to len 200k. Bleskom ta frajer zhodnoti co si za kokota, kolko mas penazi, ci si vyviedol nejaky prieser, aky mas vztah k autu, ci ho naozaj chces predat alebo len tak blufujes a MILION dalsich faktorov a podla toho ti nataha motuz pod hubu.
Nechaju ta sadnut si a idu si "skontrolovat" doklady. Vyletia na internet a hladaju tvoje auto ci ho ponukas na predaj [zistuju si kolko si za auto chcel, ako dlho sa ho snazis predat a pod], popritom sa fakt riesia veci typu ci nahodou nebolo nahlasene kradnute a pod. Po 30 minutach sa po nich zacnes trosicku zhanat, tak slecna za stolikom zisti ze tvoj manager momentalne neviemco [zrejme honi brko pri dalsom zakaznikovi] atd, atd. Nechaju ta hodinu, hodinu a pol sediet, uz ti hori pod ritou, mal si byt niekde inde. Nervozita stupa, tvoja chut vyriesit situaciu co najrychlejsie [avsak nie co najVYHODNEJSIE pre teba] tiez graduje. Medzitym ti naponukaju vselijake vymeny za lepsie auto s tvojim doplatkom a vyhodnym leasingom, nezabudnu spomenut miliardu zaruk z ktorych ziadnu v zivote nedokazes uplatnit, atd, atd. Vyletis do vyvrtky a maju ta tam kde potrebuju. Uz sa prestanes spravat racionalne.
Po dvoch hodinach mas chut zmiznut odtial "dop*ce" prec. "Dajte mi moje doklady a prcham". ZRAZU JE PROBLEM NA SVETE - DOKLADY SA PREVERUJU NEVIEMKDE V P*CI PREC, NEDAJU SA ZRAZU NAJST, NIEKDE SU ZALOZENE AJ S PREVEROVACIM TECHNIKOM KTORY ISIEL NA TESTOVACIU JAZDU SO ZAKAZNIKOM NIEKAM DO MOSKVY A PODOBNE VECI.
Chlapci nemate najmensiu sajnu aki su hento profesionali. A to sa este venujeme len NAKUPNEJ stranke a nie predajnej a predpredajnej, to znamena manipulacia s autami, "vylepsovanie" ich stavu a podobne. Posledny priklad : chlapec tam doniesol Octavia II za ktoru mu telefonicky naslubovali 550k [kukam na neho ci mu nahodou nejebe tam ist, ked sa take oktavie na inzerat ponukaju za 520k a za 530-540k ich je k dispozicii DESAT na internete.] Dosiel tam, zrazili ho na 460k. Auto bolo predane ten isty tyzden za 520k. Ked som mu ja povedal, ze dame inzerat na 499k a bude rychlo prec, bol strasne mudry.
Takze tak. V kazdom pripade hento je firma ako vela takychto a nemozete sa cudovat.