... všetko o BMW ...
kosti123 napísal:neoplati, lebo ta guma sa hned doskriabe..jedine zeby nove diely boli pogumovane inym sposobom - napriklad ako ma HTC na telefonoch. To vydrzi vsetko.
kosti123 napísal:ako si na to isiel? ja som to robil horucou vodou a saponatom ale neslo to velmi dobre.
priatelku islo porazit
velku cast som teda dal dole nechtom a islo to dobre
a vysledok je celkom dobry ked si pomyslim ze som nemal tusaka ako nato. Ale poviem vam bola to makacka to dat cele dolu ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
spec napísal:Tiez som to takto vyriesil na opierke ruky asi kde to je pogumovane isla ta guma už dole tak som to zosuchal tiez a vyzera to lepsie.
kosti123 napísal:ja som to kupal v horucej vode a skrabal starou kreditkou (ta neposkriabala plast ale vysledok nie je ono - stale tam su jemne zbytky tej gumy) takze zaklad na plasty vravis...
daj potom vediet ako to dopadloFOXXX napísal:ta a konecne mam maual Jak na to E46Teraz sa mozem pustit do oprav a prerabok vdaka tomuto
Pre niekoho to je ozno zdrap papiera ale pre mna je to knizka na nezaplatenie
Aligator napísal:Kniha je dobra vecicka!!! aj ja mam a vela veci som dozvedel z toho
marcas1706 napísal:
Ahojte aj ja mám presne to isté auto Bmw e46 compact a som s ním veľmi spokojný bolo síce v servise z toho dôvodu že tiekol olej ale už je to super a som šťastný !!! Bmw bolo vždy tiež môj veľký sen pretože môj otec mal bmw X5 páána to bolo auto full individuál výbava ale sen skončil keď sme mali pred 2 rokmi auto-nehodu a môj otec pri nej umrel a to len kvôli jednému chlapcovi ktorý mál 25 rokov a jazdil na kamióne bez vodičského a vbehol nám do protismeru... ale mne to auto zachránilo život pretože som v aute sedel tiež tak som si povedal ,že iné auto v živote ani nechcem !!! Milujem všetky BMW ktoré existujú môžu sa skryť všetky audi, mercedes a neviem ešte aké značky ...Bmw je proste Bmw !!!!!!!!!!!!!!
fotky samozrejme pridám aj ja..![]()
Pekny mas compaktik ......... mne chyba opierka ruky a ten peckovy volan ktory mas ty a bol by som spokojny FOXXX napísal:
Ja mam ten isty nazor BMW je BMW a som rad ze mozem patrit k majitelom tejto podla mna NAJ znackaPekny mas compaktik ......... mne chyba opierka ruky a ten peckovy volan ktory mas ty a bol by som spokojny
A ohladom tych bezohladnych vodicov na nasich cestach.............. su to magori a najhorsie je ked na to doplati nevinny clovek ktory za nic nemoze ............. je mi luto co sa ti stalo
planujes nejak upravy?
zajtra by mi mali prist konecne zimaky ....... budu to len 15 palcove ale na zimu radsej mensie a uzsie ako tie co mam teraz ....... nemam s tym velke skusenosti ale snad to bude na zimu dobre........... aky tam mas motor?FOXXX napísal:tak to ti prajem pevne nervi niektore casti vobec nejdu dole ............. ale ked to uvidis vo finale tak ta to potesi ako mnaja mam 17 palcove kolesa a poviem ti sedi to jak prikovane na tej ceste
zajtra by mi mali prist konecne zimaky ....... budu to len 15 palcove ale na zimu radsej mensie a uzsie ako tie co mam teraz ....... nemam s tym velke skusenosti ale snad to bude na zimu dobre........... aky tam mas motor?

marcas1706 napísal:
Ja mám na zimu už teraz 16-tky na plechových diskoch to v pohode stačí mám ten istý motor ako ty 316 ti s obsahom 1796..
Myslím ,že to má 116 koní![]()
a ty si zo Spišskej Novej Vsi ??? Ja som z Popradu :) :)
Chcel som ťa ešte opýtať kde si pozháňal ten manuál na tu E46 chcem aj ja..![]()