No prisiel cas na zmenu. Po skoro 4 rokoch od kupi mojho prveho baworaka E36 318i a kope, velkej kope roboty a penazi, som aj ja ako uz vacsina z Vas dostal chut na 6 valcek a viac konikov pod kapotou.
Tato zmena sa najviac prajavila na zraze vo VK v maji 2012, ked sa mi dal kamarat (maniacZV - dakujem

) povozit na svojej 328i

, ani len vystupit sa mi z nej nechcelo.
Vtedy to vo mne prepuklo a rozhodol som sa predaj svoju prvu BMW lasku, aj ked z velmi tazkym srdcom, ale nakoniec som sa tak rozhodol.
Zacalo sa zatial len take pokukovanie po nete, po dakej slusnej 325i alebo 323i, kedze na viac peniazkou nebolo a ani zatial sa mi nepodarilo predat 318tku.
V tom mi kolega Marian 525td oznamil, ze predava svoju 325i sedanika. Ja ze cooooo
Kedze toto auto poznam velmi dobre ( polovicu uprav a oprav som mu pomahal robit ), vedel som, ze lepsiu za tu cenu a v tom stave asi tak rychlo nenajdem.
Slovo dalo slovu a uz sa asi tyzden vozim na krasnej E36 325i sedan.
Takze par info o aute : E36 325i 141kW 192PS
11/91
Farba auta : Brokatrot Metallic
Dvojzonova klima
Elektricke predne aj zadne okna
ABS
Vyhrievane ostrekovace celneho okna
Ostrekovace prednych svetiel
Upravy :3 ramenny volant
LED Angel Eyes
Predny M packet naraznik
Zadny M difuzor origo.narazniku
Tonovane zadne okna
Stelovatelny podvozok JOM
Alu disky original BMW Motosporty 17"
New pneumatiky
K&N sportovy filter
Porobenych dost veci (, new komplet brzdy, silenty, stabilizacne tycky, ulozenia tlmicov, menene filtre a olej atd.)
Z auticka a jeho vykonu a zvuku som sa tesil od prveho momentu, aj ked si este stale nan zvykam.
Prvy problem co som musel riesit bolo kolisanie otacok, dusenie motora a podtlak v nadrzi.
Marian uz vymenil vahu vzduchu, lambda sondu a snimac polohy skrtiacej klapky. Ale stale nic.
Potom som to zobral do ruk ja, precistil a skontroloval a vycistil komplet sanie od filtra az po skrtiacu klapku a tiez nic.
Ale az na radu
johnyfly1

velka vdaka, som vymenil odvetravaci ventil nadrze a vsetko zmizlo.
Teraz chodi auticko nadherne, bez trhania, otacky sa ustalili a ziadny podtlak v nadrzi.
Zaroven som vymenil sviecky, dal som NGK, auticko hned ozilo, kedze stare boli trochen vypalene.
Dnes som dal natlakovat klimu, bola dost chaba, teraz fachci ako ma.
V najblizsej dobe ma caka :
Vymena gulovych capov
Zistit z kade cicka olej (dakde z motora)
Kompletna uprava interieru, kedze je este original.
Vymena peloveho filtru
Vycistenie vyduchov kurenia
A postupne dake male upravy podla mojich predstav a hlavne penazi.
Zase mam co robit po vikendoch, uz teraz sa tesim ako ho budem pomaly upravovat.
Zatial pridavam par foteciek, sice len z mobilu, ale postupne pofotim riadne a budem pridavat.