No takze aparaturka, uz asi tyzden nahodena, diky za pomoc Stefovi, hra to super, sice zadne prebiju predne, kedze su vacsie, ale zase ked nadstavim trochu viac predok tak je to ok.
Za posledny tyzden som zistil, ze mam dake zazracne auto
Najprv som mal problemy po nahodeni noveho radia. Zrazu vyplo a uz neslo ani za svet. Tak som ho dal reklamovat, ale hned ho zapojili na predajni a radio islo.
Tak davaj skusat do auta a nic

. vsade hralo len v mojom aute nic.
Zapojim ho na druhy den a uz ide vsetko
Tak som pozrel vsetky kable a zistil, ze cerveny kabel, teda + v hlavnom origo konektore sa povytahuje svojvolne. Tak som ho vybral, roztiahol kridelka na konektore a uz je vsetko OK. Zatial hra ako ma.
Druhy problem mi nastal, ze mi po vypnuti motora zostal svietit maly BC a na budikoch ukazovatel km a to mi vybilo sice uz staru ale stale funkcnu baterku.
Tak som dal novu, ale stale mi to zostavalo svietit. Zakazdym som musel odpajat baterku na noc.
Ale zrazu po zraze zaparkujem auto pred domom a vsetko zhaslo aj teraz vsetko pekne zhasne. Je to uz proste OK, z nicoho nic. nechapem.
Ale aj tak vsetko riadne pozriem, len si musim najst na to cas.
No a podla vsetkeho je aj spojka KO, takze v najblizsich dnoch sa bude menit aj ta.
To je zatial vsetko.