... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

Little player napísal:Zv,BB,Dt nepocitame?

no tak sem tam sa zist pokecat dat kavu , spravit nejaku akcosku niekde , fotenie apod :) ako mam znamych ktory maju vsetky typy aut len nie BMW
 no tak sem tam sa zist pokecat dat kavu , spravit nejaku akcosku niekde , fotenie apod :) ako mam znamych ktory maju vsetky typy aut len nie BMW  takze sa nemam s kym bavit hhh
 takze sa nemam s kym bavit hhh A ja som no okolie dajme tomu ze LC... Ak niekedy bude viac áut a dako sa dohodneme možme urobiť mini zraz... Tu na klube je viac ludi co sú aj Vk a okolie.... Ved uvidiš kto napiše že chce zraz...
 A ja som no okolie dajme tomu ze LC... Ak niekedy bude viac áut a dako sa dohodneme možme urobiť mini zraz... Tu na klube je viac ludi co sú aj Vk a okolie.... Ved uvidiš kto napiše že chce zraz... takze sa ich skus opytat co na to hovoria , rozmyslam nad miestami zrazu , vies o niecom? mam nejake typy v okoli LC ( Halic ) alebo RS ( ozdanska koliba ) popripade centrum RS ( je tu par skvelych podnikov na kavu popripade obed/veceru a potom spanila jazda mestom povedzme na letisko Ozdany popr. po dohode viem vybavit aj Bolkovce na nejaku hodku
 takze sa ich skus opytat co na to hovoria , rozmyslam nad miestami zrazu , vies o niecom? mam nejake typy v okoli LC ( Halic ) alebo RS ( ozdanska koliba ) popripade centrum RS ( je tu par skvelych podnikov na kavu popripade obed/veceru a potom spanila jazda mestom povedzme na letisko Ozdany popr. po dohode viem vybavit aj Bolkovce na nejaku hodku 
 )
 )lukas iS napísal:ak by slo o zaujimavu akciu tiez by som dosiel, som z okresu Pt
 veru príd aj ty ukázať toho nového krásavca...
  veru príd aj ty ukázať toho nového krásavca...