Tak dajme uz daky cas a miesto ked aj pred Nay Lc to nejde ani o kavu skor sa len tak stretnut pokecat... A teba ryow23 poznam este z cias skoda rapid a stc
Bmw E36 Compact montreal blau metallic : sticker bomb Ex E34 525Tds Ex E34 524td
Dobre tak pred Nay-om a ešte kedy. Ja by som chcel doobeda zbehnúť na diagnostiku k otcovi ale ak by to malo byť vtedy tak to vyriešim aj neskôr mne tiež čas nerozhoduje. Dám návrh čo tak okolo 14:00 alebo 15:00 aby sme aj videli na seba
huston mame problem :) tak sme s brachom (teda skor on) zacali robit dieru v podlahe, ukazalo sa ze to neni diera, ale nieco ako "prechod do inej dimenzie" , komplet cela podlaha za spolujazdcom hrdzava, diera... tak neviem ci to budem stihat do 15:00, budem sa snazit, ale neviiim . Dost ma to mrzi kua (foto budu potom v pribehu )
Takže chcem sa poďakovať všetkým za účasť Stretli sme sa v hojnom počte ja a tuninglc A bjukemen u teba to vyzeralo tak vážne že si ešte aj frostik naháňal kde to skončilo že si neprišiel?? Dúfam že nabudúce už príde viac ľudí.
a ja som ani nepredpokladal este vcera zeby som nemohol prist... ale auto este teraz schne a zajtra este jeden nater na spodok podvozku. (foto v pribehu) Snad coskoro bude nejake dalsi meeting