... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
RomaN TT napísal:kde si pocul o tej uzavierke?páni zo smeru Hlohovec bude nejaká uzávierka som z TT a miesto konania bude vo Veľkých Rypnanoch tam kde roľníci navážajú repu?
RomaN TT napísal:páni zo smeru Hlohovec bude nejaká uzávierka som z TT a miesto konania bude vo Veľkých Rypnanoch tam kde roľníci navážajú repu?
RomaN TT napísal:páni zo smeru Hlohovec bude nejaká uzávierka som z TT a miesto konania bude vo Veľkých Rypnanoch tam kde roľníci navážajú repu?
maiki napísal:ja berem 2 vysielacky, a mozem niektomu dodat 2ks 15" gum, len niesu obuterayo ak si ich das na nejaky disk obut su tvoje, na spalenie nemusis ani vyvazovat...
TheProzac napísal:
Tá uzávierka bude asi kôli tej Rallye tríbeč, inak áno bude to presne tam kde vozia repu :)
patres napísal:Je to smer Hlohovec.
MAPA
Mapu som dal zamerne cez obchvat a chrabrany , nakolko tato trasa nebude blokovana. Ved to poznate, kade chodievame aby sme nesli zbytocne cez mesto.
patres napísal:Hej hej aj Chrabrany aj Solcany oblubuju. Ale uz to mam za tie roky vychytane![]()
Urcite na Mku si siel
maiki napísal:aj ty ides?dojdi teraz v stredu na pumpu, chceme sa dohodnut a mam pre teba nejake info
cretino napísal:
maiki neviem ako na tom budem cez vikend - nechcem dopredu nic slubovat.. a s tym dneskom, bol by som rad keby som uz mal auto naspat, stale ho davaju dokopy vo VaV auto..
..o ake info ide?
TheProzac napísal:
Ze pozdravujem Vlka a ze mi urobil dobre auto :) Ak by si aj auto nemal a chcel len odvoz tak daj vediet vezmeme ta
cretino napísal:
OK, ked nezabudnem tak odkazemdakujem za ponuku, pevne ale dufam ze dnes/zajtra to uz bude hotove (to som sice dufal uz minuly tyzden, ale tak...
)