... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
KISS-MY-ASS napísal:Takže po dnešku Termostat alebo pumpa v p... celu cestu domov som musel byť ťahany
a tesim sa na dalsiu akciu
, prisli ste o vela
dracik.bmw napísal:Dakujem vsetkym co dosli.Posralo sa co sa dalo hlavne kvoli placu.Ale neak sme to prezili.Ale naj nas nasralo to ze niektory maju v pici aspon oznamit ze nedojdu ked clovek zajedna chatu a ostatne veci.Sorry toto sa neroby!!!Neva zivot ide dalej a clovek nemoze na take veci mysliet!Hlavne ze dopadlo vsetko ako malo nikomu sa nic nestalo a to je dvolezite!

chembos napísal:zraz bol super,aj ked som prisiel az na jeho koniec,a na felde, a chata 100%, popilo sa, porozpravalo, super proste
![]()
organizatorom dakujem![]()
a ludia co slubili ze pridu a neprisli, to je rana pod pas, ked ma clovek vsetko zajednane, potom su stym len patalie
chembos napísal:bolo na caseked si uz doma
nas viacerych zabil, sorry, ze to pisem takto, ale v prvom rade je to nasa chyba mali sme Vam dat aspon vediet.
Ked niekto nedojde smola ale bude na zaplatenie chaty....Slo len oto ze clovek zajedna chatu jedlo a td..Veducemu sa povie ze nas pride 25 a nakoniec je nas tam 10
..Veci nakupene a potom to clovek musi riesit...Keby viem ako to dopadne tak nejdem ani na chatu
..Ale som rad ze sme sli bo bolo super...Ostatny mozu banovat...Ked nevyhovoval datum trebalo povedat...Bol to moj jediny volny viked tak preto sa to konalo teraz...Nabuduce treba povedat aspon 2dni dopredu ze sa niekto nedostavy!!!