... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
mara019 napísal:ja by som vedel jedno super miesto na opekacku je tam mrte lelki plac ale ako travnaty ale mrte:)) :)) je to taka dedina vlky je to asi 20 km od bratislavy :))
GOOSE napísal:Hmm teraz sa pridavate na opekacku ci...?![]()
Nezadrbkavajme to tu Davidovi :) Mam na to urobit samostatnu temu? Bol by zaujem?
daweed napísal:Mno chalosi a slecny, tak ten moj supa nahradny plan tiez padol... Islo o to, ze som cez kataster portal zistil majitela nasej tolko milovanej kocky, je to VODOHOSPODARSKA VYSTAVBA, Statny Podnik a nemam sancu tam niekoho najst, skontatkovat a to vybavit... Ale na zaciatok mame uz dake info, mimochodom ucel tej kocky je charakterizovany normalne ako skladka atd takze nabuduce si pani policajti mozu ich reci typu chranene pasmo niekam strcit.
Kazdopadne ani pocasie nevypada dobre na vikend tak srat na to, pojdeme dakam popit tak ak sa budete chciet stavit tak hodim de budem a mozme dat aspon pifo popripadedaco palenuo![]()
Diky seckym este raz co ste sa tesili, nabuduce to snad dotiahnem do stastneho konca, popripade sa mozno niketo inspiroval a spravi daco podobne...