Cavte,
hodim to sem takto na hulvata bo ina moznost mi uz nezostava...
Koncom maja budem mat narodeniny a kazdy rok ich oslavujem celkom zaujimavym sposobom, na ktory ludia, co sa ich zucastnia vacsinou dlho spominaju
Kedze som vklazol do tejto skvelej BMW komunity a zazil uz aj par zaujimavych akcii na ktorych som sa squele pobavil ( dva oficialne zraziky na vyybornu

a teraz nedavno blackove narodky) tak ma napadla taka vec, ze prenajmem daku plochu vonku kde moze prist uplne najviac ludi a bude sa tam dat aj jazdit a bude to zas nieco nove.
Do uvahy mi pripadli dve plochy: Motokarova draha DS & paddock Baba
Predstava priebehu by bola asi nasledovna:
Prijazd v piatok poobede ked kazdy skonci svoje povinnosti, postavenie draaahy, jazdenie, driftenie, palenie guuum a vsetko co nam caruje usmev na tvary (samozrejme legaaalne a kooolko len chceme, zelenaaaci PAPA) a pocas toho hudbicka, popijanie, grilovanie, vecer zuurka a rano pokracovanie do poobednych hodin a odjazd domov bez guum a s praazdnou nadrzou hehe
Este by som tiez rad zorganizoval realny vyskum vplyvu alkoholu za volantom a to nasledovne: Kazdy by si dal kolecko na cas za triezva, a potom pocas popijania by si fukol a isiel znova a zistil by sa rozdiel casu podla fuknuteho promile hehehe

samozrejme po urcitu normu, vysledny cas s 3 promile by asi nemalo zmysel merat
Vsetko to znie pekne az na jeden zasadny detail ktory ma dnes posadil, nakolko som to chcel cvaknut s narodeninoveho rozpoctu...
Cena drahy v DS je 30.000 na takuto akcosku a paddock ma odvalil s 50 litramy! Kokos akoze to som dlho predychaval, nakolko viem za co prenajimam CELE MEDINARODNE LETISKO v Piestanoch na 3 dni a to tak ze ho cele ODSTAVIA Z CINNOSTI! Ale to uz je na inu temu, ze preco sa tu skoro nic neorganizuje...
Takze moja otazka je asik nasledovna, ci by niekto z vas mal zaujem zucastnit sa takejto chatovacko, jazdenico veselice a zaroven za to ochotny pustit daku korunu lebo sam som to neni schopny utiahnut... Zatial iba cisto na zistenie zaujmu, aj tak budem este volat, zistovat a snazit sa dohodnut "normaaalny" najom a potom by sa to skusilo cele dako zbuchnut dokopy...
Dajte vediet co si o tom myslite ale podla mna by to bola celkom slusna haluska, stretko BMWklubu a zaroven aj rozbijacka