... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
M3driver napísal:podla mna bolo uplne na piXu!! nic sme nevyhrali v tombole, na letisku som nic nevyhral, zistil som ze mi vymenili stierace (dobre, to neviem ci bolo tam alebo este v BA) a hlavne mi niekto uXebal disky!! ked zistim kto za to moze bude pruser (jaaaj, to ty sam si kkt moje debilneee)!!! hlava ma bolela este vecer a hlas nemam este teraz!! jedine co musim pochvalit bola priroda a to ze nam urobili chleba vo vajicku aj ked to nemali v jedalnom...
![]()
Valdes napísal:Nitro veď to tam aj vrabce štebotali že tam nemáme ohrievač sakra a Diablo o tom určite vedel. Katuška sa sťažovala ako sa len dalo.a kde sa dalo....
daweed napísal:Chalani diky moc za super vikend. Bolo naozaj peckovo a dufam ze kazda dalsia akcia bude taka vydarena ako tato. Uzival som si to od zaciatku do konca a nemam absolutne co vytknut, iba chvalit. Este raz diky moc!!!
BlackMW napísal:tak teraz si si to asi pokakal u svojej polovicky Balino
KatuskaBMW napísal:PROSIIIIIIIIM????!!!! tak vy ste mali na chatke dva silne ohrievace a isiel vam iba jeden a my sme tam mrzli jak nejaky idioti......tak blackmw toto si si posral![]()