... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
MT-SPEEDY napísal:To je v poho... Aj tak sme vyhrali vikendovy pobyt
jariq napísal:oki takze problem je ked niekto zapali bmw, alebo sa bude nadrbany vozit po trave alebo podobne veci , to ze je niekomu zima to su malickosti a k tym problemom dalsim titan neoblial ziadny notebook , to som ho oblial ja na inej chate pred mesiacom a asi to niekomu tam rozpraval , repraky su OK tam nebol sproblem s nimy ale s kablami kt treba aj tak vymenit a myslim ze si to pri tom karaoke aj tak nikto nevsimol
balino napísal:jariq napísal:oki takze problem je ked niekto zapali bmw, alebo sa bude nadrbany vozit po trave alebo podobne veci , to ze je niekomu zima to su malickosti a k tym problemom dalsim titan neoblial ziadny notebook , to som ho oblial ja na inej chate pred mesiacom a asi to niekomu tam rozpraval , repraky su OK tam nebol sproblem s nimy ale s kablami kt treba aj tak vymenit a myslim ze si to pri tom karaoke aj tak nikto nevsimol
no sedel som za NB a bol cely obliaty a flasu vedla mna drzal titan...moje cd boli cele mokre som ich tam este utieral...s pozdravom
balino napísal:jariq napísal:oki takze problem je ked niekto zapali bmw, alebo sa bude nadrbany vozit po trave alebo podobne veci , to ze je niekomu zima to su malickosti a k tym problemom dalsim titan neoblial ziadny notebook , to som ho oblial ja na inej chate pred mesiacom a asi to niekomu tam rozpraval , repraky su OK tam nebol sproblem s nimy ale s kablami kt treba aj tak vymenit a myslim ze si to pri tom karaoke aj tak nikto nevsimol
no sedel som za NB a bol cely obliaty a flasu vedla mna drzal titan...moje cd boli cele mokre som ich tam este utieral...s pozdravom
TiTAN napísal:balino napísal:jariq napísal:oki takze problem je ked niekto zapali bmw, alebo sa bude nadrbany vozit po trave alebo podobne veci , to ze je niekomu zima to su malickosti a k tym problemom dalsim titan neoblial ziadny notebook , to som ho oblial ja na inej chate pred mesiacom a asi to niekomu tam rozpraval , repraky su OK tam nebol sproblem s nimy ale s kablami kt treba aj tak vymenit a myslim ze si to pri tom karaoke aj tak nikto nevsimol
bolo to vedla ntb, tie cd si pametam ale viem ze do ntb nesla ani kvapkanakoniec teraz som to opticky kontroloval ani naznak .) akurat pri jednej nozicke zo spodku je taka 1 cm lepkava bodka :) ale uz som to utrel
, kamera bola na nabijacke a nohou som zachytil kabel pod stolom ale tiez ok ziadny problem facha
balino napísal:TiTAN napísal:balino napísal:jariq napísal:oki takze problem je ked niekto zapali bmw, alebo sa bude nadrbany vozit po trave alebo podobne veci , to ze je niekomu zima to su malickosti a k tym problemom dalsim titan neoblial ziadny notebook , to som ho oblial ja na inej chate pred mesiacom a asi to niekomu tam rozpraval , repraky su OK tam nebol sproblem s nimy ale s kablami kt treba aj tak vymenit a myslim ze si to pri tom karaoke aj tak nikto nevsimol
bolo to vedla ntb, tie cd si pametam ale viem ze do ntb nesla ani kvapkanakoniec teraz som to opticky kontroloval ani naznak .) akurat pri jednej nozicke zo spodku je taka 1 cm lepkava bodka :) ale uz som to utrel
, kamera bola na nabijacke a nohou som zachytil kabel pod stolom ale tiez ok ziadny problem facha
esteze takale podnim bolo naliate urcite plaval vtom lebo ste rozliali pocelom stole
asi si ho utrel jak si isiel spat