... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
KatuskaBMW napísal:PROSIIIIIIIIM????!!!! tak vy ste mali na chatke dva silne ohrievace a isiel vam iba jeden a my sme tam mrzli jak nejaky idioti......
KatuskaBMW napísal:tak blackmw toto si si posral![]()
BlackMW napísal:KatuskaBMW napísal:PROSIIIIIIIIM????!!!! tak vy ste mali na chatke dva silne ohrievace a isiel vam iba jeden a my sme tam mrzli jak nejaky idioti......
tak tak, pouzili ste neefektivny komunikacny kanal - vrabceKatuskaBMW napísal:tak blackmw toto si si posral![]()
to povedz balinovi, on sa dokonca priznal ze vedel, ja som nic netusil..
orech napísal:Dakujem paaani za vsetko vsetucke aj za jedy co sme s Daweedom popili aj za eskortu na chatku, aj ked som zjavne este asik nechcel ist, ale ved "co si nepamatam, to sa nestalo" vsak daweede.
A inak co sa toho ohrievaca tyka, ved som s Tebou katuska Rozpraval asi 100005x a nic si mi nepovedala, a som mal tiez jeden 1000W ohrievac v aute.... Ved aj hudbu v aute ked som pustal, tak som ho prekladal.....
orech napísal:Dakujem paaani za vsetko vsetucke aj za jedy co sme s Daweedom popili aj za eskortu na chatku, aj ked som zjavne este asik nechcel ist, ale ved "co si nepamatam, to sa nestalo" vsak daweede.
A inak co sa toho ohrievaca tyka, ved som s Tebou katuska Rozpraval asi 100005x a nic si mi nepovedala, a som mal tiez jeden 1000W ohrievac v aute.... Ved aj hudbu v aute ked som pustal, tak som ho prekladal.....
ale prosím ťa po1. kto si to mal pamätať :)
a po 2. keby si lepšje počúval tak by si vedel..šak som to tam furt vyčítala že nemáme a už sa mi to necelo furt každému opakovať:) ale newa...nabudúce :)
orech napísal:heh jasne na zadnych sedackas s reprakmi to ide fajnovo, heh na Carat 2 som to skusal a ej ej , radsej na prednom sedadle, vzadu, neeee...
Som zvedavy ci zajtra uz buddem oki, lebo dnes som este ako spomaleny film, a to som asi od pol osmej tvdo spal az do rana do osmej....
![]()
![]()
Zivu otravu alkoholom som si musel prechodit....
balino napísal:hehe nakoniec zistime ze vsetci mali v afte zbytocny ohrievac hahaaaa