... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
GOOSE528 napísal:balino napísal:pgrno napísal:no chlapi tak neviem. vonku vyzera ze bude prsat. to sa blbo fusuje. je nejake nahradne miesto?
prave som prisel a tiez som sa chcel hned spytat...treba to dohodnut s goosom asi pojdeme pod strechu
Hmmm to aby som od Misa vybavil kluce. Lebo len on ma od mojej garaze...
balino napísal:[youtube][/youtube]pgrno napísal:no chlapi tak neviem. vonku vyzera ze bude prsat. to sa blbo fusuje. je nejake nahradne miesto?
prave som prisel a tiez som sa chcel hned spytat...treba to dohodnut s goosom asi pojdeme pod strechu
BlackMW napísal:balino napísal:[youtube][/youtube]pgrno napísal:no chlapi tak neviem. vonku vyzera ze bude prsat. to sa blbo fusuje. je nejake nahradne miesto?
balino napísal:pgrno napísal:no chlapi tak neviem. vonku vyzera ze bude prsat. to sa blbo fusuje. je nejake nahradne miesto?
GOOSE528 napísal:Inac kde si zabudol ze vykonny riaditel fuser klubu GOOSE528???!!!![]()
![]()
BlackMW napísal:balino napísal:pgrno napísal:no chlapi tak neviem. vonku vyzera ze bude prsat. to sa blbo fusuje. je nejake nahradne miesto?
kdo sa hral s tym ovladacim panelom pocasja ? som vam vravel nechytatjte to..
no v garazi bude volne miesto a pred dvere mozte postavit altanok..
balino napísal:GOOSE528 napísal:Inac kde si zabudol ze vykonny riaditel fuser klubu GOOSE528???!!!![]()
![]()
to by uz bolo moc dlheco je to youtube?
BlackMW napísal:neviem, som tu bezhlavo klikal a mackal klavesy a sa mi aj zdalo ze mi vyskocilo nejake okno s prehljadacom a zmizlo
BlackMW napísal:balino napísal:fuuuuha dobry napadlen aby nam nelialo z boku
z boku je brana, z druheho tiez, tak ked tak nam bude liat len z jednej strany - z predu
BlackMW napísal:balino napísal:fuuuuha dobry napadlen aby nam nelialo z boku
z boku je brana, z druheho tiez, tak ked tak nam bude liat len z jednej strany - z predu
balino napísal:BlackMW napísal:balino napísal:fuuuuha dobry napadlen aby nam nelialo z boku
no len ty este nevies kolko aft pride hahaaaa akoze rozmnoz vercajg heh uz je slubenych asi 6aut