ja by som sa tiez rad pridal. tiez rad fusujem do vsetkeho. kedy bude dalsie stretko? mam par veci co by chceli kuknut, a mozno by som aj vedel byt v niecom napomocny.
ok. ked mi to vyjde, tak pridem fusovat k Vam. dnes idem fusovat sam. namontoval som dynaudio vyskace ale vydrzali na mieste tyzden. vcera jeden odpadol, to nepocka, aby sa neposkodil.
OK tak vo stvrtok. Inac je pekne pocasie a ako tak kukam bude nas dost tak neviem ci nebude lepsie u Marosa :))) V tej mojej garazi nemam zas tak vela miesta
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i
na prvy krat by som sa asi dosiel kuknut, spoznat Vas, pokecat, s niecim mozno pomoct. teraz riesim ako osadim repro, kam so zosikom, a tak o tom podebatit.
na prvy krat by som sa asi dosiel kuknut, spoznat Vas, pokecat, s niecim mozno pomoct. teraz riesim ako osadim repro, kam so zosikom, a tak o tom podebatit.
Kludne dojdi. Viac hlav viac vymysli
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i