... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
VLADKY242 napísal:balino napísal:tak kde teda hano mozme k marosovi a keby zacalo prsat bude presun...vy kecajte my makame mam toho vela a asi to nestihneme ako vzdyhlavne doneste njake svetlo
![]()
mara019 napísal:tak aj ja vas dojdem kuknut ked ja us nemam na com fusovat a kedi u marosa??
VLADKY242 napísal:radšej o 17.30
balino napísal:VLADKY242 napísal:balino napísal:tak kde teda hano mozme k marosovi a keby zacalo prsat bude presun...vy kecajte my makame mam toho vela a asi to nestihneme ako vzdyhlavne doneste njake svetlo
![]()
pojdeme k marosovi do fuserskeho kruzku ...v pripade nepriazniveho pocasia pojdeme na racko pod strechu![]()
17.15 ta vyzdvihujem
Helldiver napísal:Tak sa zastavim, podvozok mam sice uz komplet vymeneny, ale aspon vymenim rozdelovac, aj ked je to robota tak na 15 minut, potom mozem kibicovat niekomu inemu do fusovania
.
balino napísal:no len ci sa zmestime do ulicky hahaaaaa aby ta tam nezjebali domaci ze zavadziame
pgrno napísal:no chlapi tak neviem. vonku vyzera ze bude prsat. to sa blbo fusuje. je nejake nahradne miesto?
balino napísal:pgrno napísal:no chlapi tak neviem. vonku vyzera ze bude prsat. to sa blbo fusuje. je nejake nahradne miesto?
prave som prisel a tiez som sa chcel hned spytat...treba to dohodnut s goosom asi pojdeme pod strechu