... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
balino napísal:Však zastav sa zajtra kuknem na to čo a akoVLADKY242 napísal::lol:![]()
![]()
To bola teda jazda čoo
![]()
![]()
Kukneme na to stačí sa zastaviť, možno len niečo vyskočilo alebo vypadlo
![]()
nevyskocilo ani nevypadlo odlomila celu zatku kde sa hadicka napaja...som tu malu dieru nevedel ani zapchat aby netiekla tak sme racej isli prec nech njeje hanbato tam treba vymenit...hadicka teraz visi a taham ju pozemi
balino napísal:Balino, žiadna tragedia, kup v železiarstve natrubok čo najmenší tesnenia a maticu, malo by tobyť všcko pohromade a dáš to na povodne miesto, to je jako inšpirácia Vladky sa podíva a bude vedieť čo a jakoVLADKY242 napísal::lol:![]()
![]()
To bola teda jazda čoo
![]()
![]()
Kukneme na to stačí sa zastaviť, možno len niečo vyskočilo alebo vypadlo
![]()
nevyskocilo ani nevypadlo odlomila celu zatku kde sa hadicka napaja...som tu malu dieru nevedel ani zapchat aby netiekla tak sme racej isli prec nech njeje hanbato tam treba vymenit...hadicka teraz visi a taham ju pozemi
VLADKY242 napísal:balino napísal:Asi si ju poriadne dal dolumiky mne sa zda ze to je odlomeny na cerpadle ten natrubok takze to nehrozi ze sa opravi...ostala len diera takze matica mi je nanicvladky zajtra som v TT mlada ma meniny a narodky uz teraz sa somnou nebavi
![]()
![]()
OK tak volaj kukneme ked budeš mať čas
balino napísal:Najskor natrubokVLADKY242 napísal:balino napísal:Asi si ju poriadne dal dolumiky mne sa zda ze to je odlomeny na cerpadle ten natrubok takze to nehrozi ze sa opravi...ostala len diera takze matica mi je nanicvladky zajtra som v TT mlada ma meniny a narodky uz teraz sa somnou nebavi
![]()
![]()
teraz natrubok ci mladu?
VLADKY242 napísal:balino napísal:Najskor natrubokVLADKY242 napísal:balino napísal:Asi si ju poriadne dal dolumiky mne sa zda ze to je odlomeny na cerpadle ten natrubok takze to nehrozi ze sa opravi...ostala len diera takze matica mi je nanicvladky zajtra som v TT mlada ma meniny a narodky uz teraz sa somnou nebavi
![]()
![]()
teraz natrubok ci mladu?![]()
![]()
Mlada je tvoja
balino napísal:Neriešim uvidímVLADKY242 napísal:balino napísal:Najskor natrubokVLADKY242 napísal:balino napísal:Asi si ju poriadne dal dolumiky mne sa zda ze to je odlomeny na cerpadle ten natrubok takze to nehrozi ze sa opravi...ostala len diera takze matica mi je nanicvladky zajtra som v TT mlada ma meniny a narodky uz teraz sa somnou nebavi
![]()
![]()
teraz natrubok ci mladu?![]()
![]()
Mlada je tvoja
neries uvidis
Mimo napísal::? bmwčko nie je žena... jazdí sa jednoznačne na BMWčku! alebo potom jedine na frajerovej embéčke