... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Mimo napísal:tapacír si tiež nemenil a vymenil si hoVLADKY242 napísal:Mimo napísal:v pohode aj sam si prehodíš kotúče a platničkyHelldiver napísal:Mimo: ved brzdy prefusuj normalne na nejakom fuserskom meetingu, to sa da za jedno stretko stihnut v pohode podla mna, pripadne na dvakrat, raz predok, raz zadok...
fuu s brzdami nie je sranda radšej to mechanikovi na deň hodím a nech sa hrá...
tak to je ako so všetkým.. kým som to nevidel a ani nerobil tak by som sa do toho moc nepúšťal...![]()
VLADKY242 napísal:tapacír si tiež nemenil a vymenil si hotak to je ako so všetkým.. kým som to nevidel a ani nerobil tak by som sa do toho moc nepúšťal...![]()
Mimo napísal:VLADKY242 napísal:tapacír si tiež nemenil a vymenil si hotak to je ako so všetkým.. kým som to nevidel a ani nerobil tak by som sa do toho moc nepúšťal...![]()
![]()
Mimo napísal:Lak a načo ten je dobrý. KolieskaVLADKY242 napísal:Mimo napísal:No všetko naraz a je to .Na jar nové aftoVLADKY242 napísal:Mimo napísal:Však sa to spraví naraz aj s pružinam.:lol: ok nechám aj brzdy na jar fuuu sa teším... všetko odkladám na jar![]()
pružinami, svetlami,výfukom...![]()
už len lak a nové koleská a je to úplne iné afto
VLADKY242 napísal:balino napísal:Nemaj boja som stale tuniekto mi kradne vladkyho