... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
balino napísal:GUZINO528 napísal:balino napísal:no kua ja mam na obidvoch aftach letne a zachvilu idem a vratim sa rano
Pocuj a nechces tie co si mi dal? Mozem pre ne skocit ak by si velmi potreboval
nepotrebujem teraz zabehavam bieleho andela![]()
bmw nazimu garaz
Demarco napísal:GUZINO528 napísal:Demarco napísal:GUZINO528 napísal:No čo ako to dnes bude s tým fušovaním balino? Či kedy to chcete?
No to som zvedavý či budete fušovať. Dneska má byť dážd zo snehom, takže jedine sa tlačiť v garaži? Škoda toho daždu. Sneh, letné gumy a parkovisko - to je vončo
To sa neboj. Tam tam ideme ani neprsi ani nefúka
Ani ohrievač nesála teplo
GUZINO528 napísal:Demarco napísal:GUZINO528 napísal:Demarco napísal:GUZINO528 napísal:No čo ako to dnes bude s tým fušovaním balino? Či kedy to chcete?
No to som zvedavý či budete fušovať. Dneska má byť dážd zo snehom, takže jedine sa tlačiť v garaži? Škoda toho daždu. Sneh, letné gumy a parkovisko - to je vončo
To sa neboj. Tam tam ideme ani neprsi ani nefúka
Ani ohrievač nesála teplo
Iba ak by ho niekto priniesol :)
BlackMW napísal:ja som fcera vymenil naraznik a 'nalakoval' sprejom..
som za zavrel v garazi a vyhrjal som si..
aj panacikovia ma prisli pozriet, mozu mi vlastne kontrolovat doklady od auta
ked auto stoji v prenajatej garazi a nejazdil som s nim ?
Demarco napísal:BlackMW napísal:aj panacikovia ma prisli pozriet, mozu mi vlastne kontrolovat doklady od auta
nemôžu, ale využívajú nevedomosť. A normálny človek keď si nechce robiť problémoš, tak radšej asi vytasí a ukáže (nehovorím za seba)
BlackMW napísal:Demarco napísal:BlackMW napísal:aj panacikovia ma prisli pozriet, mozu mi vlastne kontrolovat doklady od auta
nemôžu, ale využívajú nevedomosť. A normálny človek keď si nechce robiť problémoš, tak radšej asi vytasí a ukáže (nehovorím za seba)
vies sa aj odvolat na nejaky konkretny zakon ?
lebo nabuduce sa chystam ich poslat do pecka ked budu neprijemni jak vcera..
Mimo napísal:GUZINO528 napísal:No čo ako to dnes bude s tým fušovaním balino? Či kedy to chcete?
môžem sa pripojiť?
Demarco napísal:pozri. Ak sa nachádzaš v garáži, tak oni nemajú vôbec právo vkročiť na "súkromný majetok" bez súhlasu majiteľa, resp. nájomcu. Len musíš mať papier od majiteľa, že si nájomna a dáva ti súhlas k užívaniu...
BlackMW napísal:Demarco napísal:pozri. Ak sa nachádzaš v garáži, tak oni nemajú vôbec právo vkročiť na "súkromný majetok" bez súhlasu majiteľa, resp. nájomcu. Len musíš mať papier od majiteľa, že si nájomna a dáva ti súhlas k užívaniu...
to mam, ale tu pozemok nema majitel vysporiadany, takze pozemok on prenajima od mesta..
ale polovica panelakov stoji na takych pozemkoch,
tipujem ze nemozu, to by potom mohli vbehnut aj do bytu..
pgrno napísal:v podstate mas pravdu, ale na druhej strane potom by ich mohol hociaky corkar poslat zo svojej garaze prec a kludne dalej rozpilovat auto co prave niekde slohol. to by asi nebolo spravne.
ved ked chcu vidiet doklady, tak im ich ukazes a co. za stav v akom je auto ti nemozu nic, lebo sak nie si na ceste.
neviem ako to u teba prebiehalo, co chceli, ako sa spravali. mozno ich nahuckal a kadeco im nakecali nejaky dobroprajny sused