... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Mimo napísal:balino napísal:nooo lepsie ako prstom dooka![]()
nemas zaco
baliii a nemohlo sa stať že su tie svetlá teraz vyššie? bo občas na mňa niekto zablikal oproti
VLADKY242 napísal:Mimo napísal:Daj prekontrolovať nastavenie svetiel . Par skk to stojí poprípade nastaviťbalino napísal:nooo lepsie ako prstom dooka![]()
nemas zaco
baliii a nemohlo sa stať že su tie svetlá teraz vyššie? bo občas na mňa niekto zablikal oproti
balino napísal:VLADKY242 napísal:Mimo napísal:Daj prekontrolovať nastavenie svetiel . Par skk to stojí poprípade nastaviťbalino napísal:nooo lepsie ako prstom dooka![]()
nemas zaco
jj uz vieme kde je pes zakopany![]()
VLADKY242 napísal:Daj prekontrolovať nastavenie svetiel . Par skk to stojí poprípade nastaviťbaliii a nemohlo sa stať že su tie svetlá teraz vyššie? bo občas na mňa niekto zablikal oproti
Helldiver napísal:BlackMW:kokos, hento zhanam uz poriadne dlho take rampy, teraz mali akciu vo forstingeri, ale boli strasne nizke, nejakych 25 centakov, to je na kkt. V pondelok snad kupim samosvor a ked to pojdem prehadzovat, tak sa nejak nenapadne votrem do fuserklubu
. Kebyze toto mam, tak aj prevodovku si prehodim sam, nemam rad servisy, drahe je to jak svina a mna ajtak prace an aute velm bavia, obmedzuje ma iba technicke vybavenie... Ale chystam sa zbuchat nabuduci vikend specialny vozik na vymontovanie motora (Ovsem predpoklad bude vybrate predne celo...), tak to potom mozem ja poskytnut do fuserklubu...
Helldiver napísal:Diky, uz sa tesim na ten samosvor jak maly jojo... Inac tie ikeove voziky myslis tie na ktorych vozis nabytok do auta, ze? to asi nepredaju.
luciq napísal:BlackMW napísal:Helldiver napísal:Diky, uz sa tesim na ten samosvor jak maly jojo... Inac tie ikeove voziky myslis tie na ktorych vozis nabytok do auta, ze? to asi nepredaju.
![]()
maroooooo ty lupič, teda VY lupiči
P306GTi napísal:Helldiver napísal:... Ale chystam sa zbuchat nabuduci vikend specialny vozik na vymontovanie motora (Ovsem predpoklad bude vybrate predne celo...), tak to potom mozem ja poskytnut do fuserklubu...
Toe ten čo som ti spomínal, že??čo máme v garáži my
![]()
![]()
keď bude treba zavolej