... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
armando napísal:hej? Aj ja chcem taku co mi vybavi aby som nemusel fukat a mohol chlastat a jazdit
BlackMW napísal:armando napísal:hej? Aj ja chcem taku co mi vybavi aby som nemusel fukat a mohol chlastat a jazdit
ja rozbity zasadne nejazdim, lebo vzdy si to odnesje auto..
Bodka napísal:No jazdenie je moje zamestnanie, teda ja tiez za volant nesadnem ani po jednom pive, co je mozno extrem, ale....
Stalo sa len dva krat co si spominam. Raz co ma potrebovali v robote surne a bolo to v sobotu ranoa raz co kamos doniesol pred Lidla nejaku 205 TD a mne to nedalo poprehanat po parkovisku
- btw: zive auticko to je.
armando napísal:BlackMW napísal:armando napísal:hej? Aj ja chcem taku co mi vybavi aby som nemusel fukat a mohol chlastat a jazdit
o tom niet pochyb, je to svinstvo co za volant nepatri i ked nech hodi kamenom ten co v zivote nesadol s alkoholom za volant
Xader napísal:armando napísal:BlackMW napísal:armando napísal:hej? Aj ja chcem taku co mi vybavi aby som nemusel fukat a mohol chlastat a jazdit
o tom niet pochyb, je to svinstvo co za volant nepatri i ked nech hodi kamenom ten co v zivote nesadol s alkoholom za volant
fuha , az mi to je blbe napisat , ale ja teda hadzem kamenom. za volant som NIKDY nesadol, ked som pila ani nesadnem...
A vlastne ja som uz nepil skoro 2 roky , takze pohodka![]()
armando napísal:Xader napísal:armando napísal:BlackMW napísal:armando napísal:hej? Aj ja chcem taku co mi vybavi aby som nemusel fukat a mohol chlastat a jazdit
fuha , az mi to je blbe napisat , ale ja teda hadzem kamenom. za volant som NIKDY nesadol, ked som pila ani nesadnem...
A vlastne ja som uz nepil skoro 2 roky , takze pohodka![]()
pockaj :))), abstinenti sa do tohoto nerataju tak si chod pekne krasne ten kamen zdvihnut a nehadz ho tu po barskom