... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
bawor napísal:nieco som o tom okruhu v DS pocul, ale zevraj je to na auta dost stiesnene
Xader napísal:armando napísal:inac dali ste mi chrobaka do hlavy, uplne vazne rozmyslam nad tym Caratom, to sa aj u niekoho nahlasuje?
Ani mi Carat nepripominajchcem tam ist dam sprinty a kuknut, ale priatelka tu nebude a samemu sa mi serkat v aute do Piestan nechce
![]()
![]()
poraziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ma![]()
![]()
BlackMW napísal:Xader napísal:armando napísal:inac dali ste mi chrobaka do hlavy, uplne vazne rozmyslam nad tym Caratom, to sa aj u niekoho nahlasuje?
Ani mi Carat nepripominajchcem tam ist dam sprinty a kuknut, ale priatelka tu nebude a samemu sa mi serkat v aute do Piestan nechce
![]()
![]()
![]()
kup si PMR vysjelacku, budeme moct kecat..
v metre maju par za 2.000..
armando napísal:Xader napísal:armando napísal:inac dali ste mi chrobaka do hlavy, uplne vazne rozmyslam nad tym Caratom, to sa aj u niekoho nahlasuje?
![]()
![]()
![]()
ja si myslim, ze to uplne v pohode zvladnes aj bez nej, ved sa na nu az tak neviaz
BlackMW napísal:bawor napísal:nieco som o tom okruhu v DS pocul, ale zevraj je to na auta dost stiesnene
to by mi vyhovovalo, tam by sa dobre driftovalo lebo na normalny okruh mam slaby motor..
budem tam muset ist pozriet niekedy..
Xader napísal:armando napísal:Xader napísal:armando napísal:inac dali ste mi chrobaka do hlavy, uplne vazne rozmyslam nad tym Caratom, to sa aj u niekoho nahlasuje?
![]()
![]()
![]()
ja si myslim, ze to uplne v pohode zvladnes aj bez nej, ved sa na nu az tak neviaz
ale to hej , len sa mi nechce trepat samemu v aute a rad by som spolocnost
bawor napísal:Xader napísal:armando napísal:Xader napísal:armando napísal:inac dali ste mi chrobaka do hlavy, uplne vazne rozmyslam nad tym Caratom, to sa aj u niekoho nahlasuje?
![]()
![]()
![]()
ale to hej , len sa mi nechce trepat samemu v aute a rad by som spolocnost
sak nejdeme do Kosic....