... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
BAVORAK009 napísal:balino napísal:som zistil ze byvam kusok od arnyho
No pekneMozete chodit spolu na pivo alebo na ryby
![]()
balino napísal:mara019 napísal:ja som mu nukal co som vas tam zastavil tak som mu nukal kolo a on neeeeeeee to dofukam a dijdem ale aspon ze dosiel
no kompresor nefungoval a necel riskovat tak sme to prehodili hned na tej pumpe jak ste odisli
BlackMW napísal:balino napísal:mara019 napísal:ja som mu nukal co som vas tam zastavil tak som mu nukal kolo a on neeeeeeee to dofukam a dijdem ale aspon ze dosiel
no kompresor nefungoval a necel riskovat tak sme to prehodili hned na tej pumpe jak ste odisli
no uz som nemal ani moznost riskovat lebo som stal skoro na rafiku..
a potom ta cedula ze pokazene..
uz by som nedosiel ani na tu pumpu oproti.. tak som musel v tom teple koleso prehadzovat![]()
no ale takto velmi som gumy este nedorazil.. inokedy kukam ci este je co drat a teraz v tom zapale som nepozeral..
pazravy bol ten asfalt ani voda nepomahala moc..
balino napísal:armando napísal:nabuduce sa musime ist niekde ozrat :)))
ja uz chladim flase na carat :)
bawor napísal:BlackMW napísal:balino napísal:armando napísal:nabuduce sa musime ist niekde ozrat :)))
no ked bude take teplo jak neska, pojdem kupit aftohladnicku :]
na zraze bude chladeneho piva hocikolko.....
BlackMW napísal:bawor napísal:BlackMW napísal:balino napísal:armando napísal:nabuduce sa musime ist niekde ozrat :)))
no ked bude take teplo jak neska, pojdem kupit aftohladnicku :]
na zraze bude chladeneho piva hocikolko.....
no jo ale na bmwzraz si musime sami zabezpecit..
Xader napísal:Nabuduce mozeme spachat nieco v tom style , ze by sme isli na Pezinsku Babu a pri kamenolome hore ako byvaju na zavodoch depa trochu pojazdili![]()
Alebo spravime vacsi vylet a pojdeme do Brna na okruh a pojazdimeplati sa nejakych 500,-SK alebo tak nejako a jazdiiime