... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Xader napísal:bawor napísal:Xader napísal:armando napísal:Xader napísal:armando napísal:inac dali ste mi chrobaka do hlavy, uplne vazne rozmyslam nad tym Caratom, to sa aj u niekoho nahlasuje?
Ani mi Carat nepripominajchcem tam ist dam sprinty a kuknut, ale priatelka tu nebude a samemu sa mi serkat v aute do Piestan nechce
![]()
![]()
poraziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ma![]()
![]()
ja si myslim, ze to uplne v pohode zvladnes aj bez nej, ved sa na nu az tak neviaz
ale to hej , len sa mi nechce trepat samemu v aute a rad by som spolocnost
sak nejdeme do Kosic....
Ved hej ... ked nebudu mobilne , tak sme tam za 30 minut
![]()
![]()
armando napísal:inac dali ste mi chrobaka do hlavy, uplne vazne rozmyslam nad tym Caratom, to sa aj u niekoho nahlasuje?
armando napísal:mara019 napísal:armando napísal:ja mam vysielacku v robote takze nemachrujte
klidek ved zobere sluzobnu s4 a doprovod as do arealu
to by bol drahy doprovod
BAVORAK009 napísal:armando napísal:inac dali ste mi chrobaka do hlavy, uplne vazne rozmyslam nad tym Caratom, to sa aj u niekoho nahlasuje?
Ani nad tym nerozmyslaj ze nepojdes.Tam jednoducho ist musisMyslim ze sa to nahlasuje Adminom.Ale ja som sa minule nenahlasil a bolo vsetko ok
![]()
Xader myslim ze tam nepojde len bawor od nas ale minimalne cela nasa zostavicka plus M3driver a Poklad a dalsi.......Cize pojdeme celi geng a urcite bude super.
mara019 napísal:Xader napísal:armando napísal:mara019 napísal:armando napísal:ja mam vysielacku v robote takze nemachrujte
klidek ved zobere sluzobnu s4 a doprovod as do arealu
to by bol drahy doprovod
Ááááále , ved na benzin dame
jasne dame za to to stoji heheheheheheee
bawor napísal:Xader napísal:bawor: ved onééé ja pojdem aspon na piatocne sprinty :-)
bavorak009: dik
jak, na piatkove sprinty, poniektori ktory neostali minule cez noc sa rozhodli stanovat, tak neviem kam by si chcel v piatok vecer odchadzat...
BAVORAK009 napísal:bawor napísal:Xader napísal:bawor: ved onééé ja pojdem aspon na piatocne sprinty :-)
bavorak009: dik
jak, na piatkove sprinty, poniektori ktory neostali minule cez noc sa rozhodli stanovat, tak neviem kam by si chcel v piatok vecer odchadzat...
Xader zase vymyslasJa dodnes lutujem ze som tam nezostal cez noc a preto tento krat beriem aj stan,a celu vybavu okrem udic
Alebo zeby aj udice
![]()
![]()