... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
maiki napísal:zhodou nahod som sa hadal s kolegom kam na obed, tak som rychlo kukal ci je daco nove, nech mam co vylozit na stolbohuzial vyssia berie a na obed bol lahodny steak
HAZARD napísal:no neviem neviem...ale ten steak tiez nieje na skodu...btw maiki nezabudni na mna zajtra s tymi ladvinkami pls
maiki napísal:takze ich chces?? si mohol aj napisatmusim sa po ne stavit u nasich, nastastie to mam cestou a aj tak ich musim ist navstivit.. donesiem ti ich
HAZARD napísal:Bolo nas tam vcera zopar,ale ked si precitas predposlednu stranu,tak sa stretava uz o pol deviatej,lebo mc je prilis lakava zalezitost.sorry,ze som vcera do mc neprisiel ale ako som prisiel na arkovisko,volala mi sestra ze sa im poazilo auto a visia pri avione...tak nabuduce
pelo napísal:Billie, nevies citat???Je to benzinka OMV oproti Auparku. Stretavka je o 21:00, potom sa presuvame ku Carrefour-u, cize ked si prisiel o 21:30 je mozne, ze vsetci uz boli zalezeni v mekaci...v poslednej dobe su nejaki hladni...
maiki napísal:![]()
![]()
![]()
hehe, presne tak, stretavame sa niekedy aj skor ako o pol 9, vacsinou odchadzame z pumpy okolo 9, a potom sme dlhsie pri kerfure, viac miesta, viac svetla, viac mekacu![]()
treba dosjt skor , oproti auparku za pumpou , tam kde sa capuje plyn
btw, vcerajsi sprintik s macom som si vychutnalmaco, si zadimyl
![]()
![]()
![]()