... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Ivanna Feťko napísal:Za náš trojčlenný tím organizátorov by som chcela v prvom rade poďakovať všetkým účastníkom s krvnou skupinou BMW Rh+, za to že prišli a vytvorili úžasnú atmosféru. Dokopy sme narátali 151 automobilov značky BMW, čo nás veľmi potešilo.![]()
![]()
Ďakujeme chalanom, ktorí zorganizovali spanilú jazdu z Košíca dokázali tak vytvoriť základ atmosféry hneď z rána.
Chceli by sme poďakovať aj Romanovi Kuchárikovi, Jánovi Ondrušovi, Štefanovi Kolesárovia špeciálne Igorovi Ochotnickému
![]()
![]()
, chalanom ktorým koluje v žilách drifterská krv a tak isto sa postarali sa o vašu zábavu.
Veľké poďakovanie patrí našim partnerom, pretože verili trojici nadšencov, že dokážu na prvý krát zorganizovať podujatie hodné ich podpory. Bez nich by nebolo možné uskutočniť BMW Positive Party v takom rozsahu.
![]()
Teda naše veľké ĎAKUJEM patrí:
SOPHIDEA racing team
1 ENERGY
M&M AutoTechnik
Cassovia Ring
DS AUTO
EB Chiptuning
AUTOGLYM
Emergency Rescue Team Slovakia
V neposlednej rade chceme poďakovať aj našim mediálnym partnerom, vďaka ktorým ste sa o tejto akcii dozvedeli.![]()
Ďakujeme:
BMWklub.sk
Rádio Prešov
fotoHD.sk
Marek Eštočin photography
LED LIVE
Osobitne chceme poďakovať aj partii čo nám v nedeľu doobeda pomohla s uprataním letiska.![]()
Na letisku v Bidovciach sme sa presvedčili o tom, že to stálo za tú námahu urobiť takúto akciu na východnom Slovensku. Takže ju chceme určite zopakovať, priniesť zase niečo nové a vychytať drobné chybičky. Boli ste skvelí, tolerantní a disciplinovaní, všetko prebehlo bez problémov.
Je vidno, že východniari si zaslúžia to, čo tu už dávno chýbalo. Veríme, že Vám ostali iba príjemné dojmy a spomienky, a že sa o rok uvidíme zas a vo väčšom počte.![]()
![]()
Vranovcania ostanu aj buduci rok v stane alebo aj v aute, aby pomohli na druhy den![]()
P.S.: ...o rok musime splasit viac aut od nas
Le Gend napísal:Zbytocne cakam na vysledkovu tabulku s casmi zo sprintov ?
popo3d napísal:Dik za pekny zraz![]()
a par foto
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.438050949637378.1073741826.268082343300907&type=1
jararak napísal:Chalani super zrazik
Dakujeme za tuto akciosku, bolo uz par okukanych veci bez ktorych zraz nemoze byt ale samozrejme aj novinky ktore bud zaujali, alebo bol o nich vcelku zaujem, ci je co vytknut, podla mna nie, taka niva sa konala uz 6krat, vy 1. Cize ak kriticky zhodnotite chyby ktore vznikli, buduci rocnik bude isto lepsi a uz teraz sa nan tesim.
A co sa ucasti tyka ja myslim, ze bola fajn. Posledne cislo co som videl bolo 135 co je fajn, kopec ludi som tam este nevidel cize priestor na zlepsovanie tohto cisla stale je a na druhu stranu ani na nive nebolo neake extra cislo tohto roku. Pribudlo par zrazov ako pezinska baba, slovakia ring, zapadoslovensky zraz a v neposkednom rade vy cize mnoho ludom sa staci ukazat aspon na jednom podujati aby mali zeazovu sezonu za sebou.
Ohladom diagnostiky, bol snad kazdy spokojny a koho som nahodou preskocil alebo nebol spokojny s vysledkom, tak poprosim reklamacie cez pm :)
d-o-n-n-a napísal:aj ja chcem podakovať za parádne strávený deň.. určite to bolo zaujímavé, pestré a vydarené.. u mňa jednoznačne lepšie ako Niva toho roku a Niva minulého roku![]()
zabavili sme ohromne.. drift šou a drift taxi parádne, šprinty a slalom skvelé, sexi car wash bolo sexi car wash (nie ako na Nive), ale jednoznačne som sa ja osobne zabavila pri tlačení áut..
takže bolo super, budúci rok som tam znovu![]()
neskôr ešte pridám nejaké video
kosti123 napísal:z car washu by som rad videl nejake foto, lebo sme odisli este pred a boli sme celkom zvedavi, kedze na nive to bolo celkom sklamanie.
tke34vt napísal::thumbup: ...nepotrebuje to komentar - moj prvy zraz vobec, na ktorom som bol a hned aj s vlastnym autom...
Buduci rok som tam![]()
![]()
...inac chlapci, taka mensia malickost mi unikla vam poradit... Pasku s "roxorami" trebalo od trate z obidvoch stran posunut este o taky meter a pol od asfaltu, predsa viete ako jazdia ti, ktori maju vysoke cisla pod kapotou. Uz len kvoli bezpecnosti a videl som tam aj deti, nastastie sa nic nestalo![]()
Arnold napísal:+1
Videl som tesne pri asfaltovej ploche mamičku s batoľaťom, pri prejazde Romana kuchárika sa ihneď pratala preč..
tke34vt napísal:
Tak ako pises, asi 2x som videl ako suplo zadky dvom autam do travy a prasklo to bordel do ludi. Stane sa, chapem, len tie pasky buduci rok aspon dva metre od asfaltu...
epiteton napísal:Musim potvrdit ze bolo skvele. Nelutujem ani sekundu mojho rozhodnutie ze som tam bol.
Dufam ze fotky sa nahadzu do jedneho vlakna tak ako napriklad po nive.
johny_BMW napísal::thumbup: ..no mne sa tiez pacilo na "nulty" rocnik super budem chodit na kazdy jeden a mam konecne inspiraciu chodit aj na ine ktore su od nas daleko...oplati sa![]()
K tym paskam tiez suhlasim aby sa dali dalej od asfaltu no mne osobne to nevadilo..mal som moznost ochutnat bidovsky piesok z besprostrednej blizkosti od romanovej cervenej e30..hh...bolo to ltt...blizsi zaber uz ani nemohol byt, som blazon..hh..ved uvidite ked sa mi nejako podari dat tu videa....caja uz revat isla..
Takze odomna super len som musel ust skor prec lebo mi s toho slnka uz blbo bolo...
Tesim sa na dalsie zrazy...
pietro642 napísal:tak isto chcem este raz vsetkm velmi pekne podakovat halvne vsetkym tym ktori sa rano zucastnili hromadneho prichodu na letisko bidovce. ucast ma neskutocne prekvapila, odhadom 45- 50 aut co je premna nenormalne obrovske cislo, dakujem za disciplinovanost, az na par srandistov to bolo super ale hlavne ze sa nic nestalo, ceresnickou bolo slusne publikum vecsinou kivajuce s telefonmi v rukach cez cele Bidovce :) este raz obrovitanske DAKUJEM!!!
co sa tyka zrazu, super zraz, fajn atrakcie, sutaze atd, k nazoru ohladom pasiek okolo trate sa pripajam a tak isto nabuduce skuste lepsieho komentatorapoviem to narovinu, viaceri hundrali kazdopadne klobuk dole chalanovi za odvahu a vytrvalost
![]()
(ale aspon bola prdel
)
nato ze to bol v podstate nulty rocnik RH+ obrovitansky![]()
PS:chalani ako ste sa bali ze bude nizka ucast a nakoniec to bolo uplne super. btw: ake bolo posledne cislo???
herri13 napísal:No vidim chalani, ze akcia sa vam neskutocne vydarila. Toma strasne tesi, len ma nesmierne mrzi, ze som nemohol velmi som sa tesil a sklamali ma aj chalani od na, ze neprisli. A co sa tyka ucasti , ak ste mali cca 135 aut tak super ucast. My sme mali na prvom rocniku 55. Takze super. Buduci rocnik uz urcite nevyhecham.
Len tak dalej chalani.
erozko napísal:Ahojte podľa mňa bolo super na prvý ročník i keď som nebol do konca a toľko BMW pokope som ešte nevidel :-) prídem rád aj nabudúce.
A čo sa týka drifterov :-) perfektný boli klobúk dolu :-) akurát mi občas mráz po chrbte prebehol keď ste šli veľmi blízko pásky
kosti123 napísal:..alebo ked ste (si) sa vydrbavali do pneumatiktreba trosku prehodnotit svoje schopnosti a neohrozovat ludi zbytocne
johny_BMW napísal:No bolo to hned predomnou co urvali do gum a bolo to nebezpecne akurat tak na pistiho naraznik a s tou maskacovou e30(sorry nevsimol som si meno na skle) zadne lave dvere myslim...takze to nebolo vobec az tak hrozne(mam tie obe narazi na videu pridam ked bude cas)....no mne osobne sa uplne najviac pacila pistiho m3 316i![]()
![]()
...a hned po nom roman na cervenej...no stej 316 som nemohol...
kosti123 napísal:nejde o to co sa stalo, ale co sa mohlo..pri takomto style
popo3d napísal:keby bolo kebyco riesite o rok bude paska dalej a hotovo
germancars napísal:presne tak..dvaja chlapci + 1 baba co nikdy nic neorganizovali sa zobrali a zayebali najlepsi zraz sezonyvsade len plno kecov ake je to tazke a tuna mate vzor ako sa to ma robit
epiteton napísal:
za snahu treba jednoznacne pochvalit...negativne ohlasy by som na mieste organizatorov nebral ako kritiku ale ako pripomienku do buduceho rocnika, aby to bolo este o nieco lepsie....
kiwic napísal:Bol to super zrazPrídeme aj nabudúce.
Ešte treba spomenúť "majstrov", ktorý proste museli robiť zbytočne prach a dokázať si, že sú hustý aj ked im to hrabe len na tráve
PatresKE napísal:Dobra akcoška bola, mne sa veľmo páčilo ... aj keď už síce nie som v BMW rodine, ale tak mali sme tam stánok a aspoň som postretával pár kamošov :)
tke34vt napísal:
Vranovcania ostanu aj buduci rok v stane alebo aj v aute, aby pomohli na druhy den![]()
P.S.: ...o rok musime splasit viac aut od nas
Le Gend napísal:Zbytocne cakam na vysledkovu tabulku s casmi zo sprintov ?
reVo napísal:Tiez dakujem za super akciu :) Prisiel som medzi prvymi a nelutujem :) Zabava bola od zaciatku do konca, nestihol som sa nudit a tak to ma bytUz sa tesim o rok, ze co nove pripravite
![]()
Inak co sa tyka fotiek, tak tiez klobuk dolu, pretoze aj moje auto na nich vyzera super