... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

RACERMAN napísal:C0cPS37nDPM&feature=youtu.be

pietro642 napísal:
nezabudnite na hromadny prichod na letisko, stretko je rano v sobotu od 8.00 do 8.30 na parkovisku pri amfiku v KE. bude sa natacat video aj robit fotky, fotoHD bude mat pracudojdite prosim

pedritho napísal:Naším novým partnerom sa dnes stal Cassovia Ring. Určite ho netreba nejak zvlášť predstavovať. Košičania určite vedia o koho ide. Prvá krytá motokárová hala v Košiciach so špičkovými motokárami.
Na zraze v Bidovciach sa dozviete info o chystanej novej trati, aktuálnu situáciu okolo výstavby, budete mať možnosť pozrieť si nové motokáry SODI RT8, ktoré vyzerajú brutálne a ešte lepšie jazdia.
Budú sa rozdávať informačné letáky,súčasťou ktorých bude 50%zľavový kupón na 10minútovú jazdu...
„Cassovia ring team“ sa už na Vás teší!
PS: pridávam obrázok tých nabušených motokár, ktoré podľa mňa vyzerajú ako taký malý batmobil

), ale jednoznačne som sa ja osobne zabavila pri tlačení áut..
 ), ale jednoznačne som sa ja osobne zabavila pri tlačení áut..  

...nepotrebuje to komentar - moj prvy zraz vobec, na ktorom som bol a hned aj s vlastnym autom...
  ...nepotrebuje to komentar - moj prvy zraz vobec, na ktorom som bol a hned aj s vlastnym autom... 

tke34vt napísal:...inac chlapci, taka mensia malickost mi unikla vam poradit... Pasku s "roxorami" trebalo od trate z obidvoch stran posunut este o taky meter a pol od asfaltu, predsa viete ako jazdia ti, ktori maju vysoke cisla pod kapotou. Uz len kvoli bezpecnosti a videl som tam aj deti, nastastie sa nic nestalo
Arnold napísal:+1
Videl som tesne pri asfaltovej ploche mamičku s batoľaťom, pri prejazde Romana kuchárika sa ihneď pratala preč..
 Tak ako pises, asi 2x som videl ako suplo zadky dvom autam do travy a prasklo to bordel do ludi. Stane sa, chapem, len tie pasky buduci rok aspon dva metre od asfaltu...
 Tak ako pises, asi 2x som videl ako suplo zadky dvom autam do travy a prasklo to bordel do ludi. Stane sa, chapem, len tie pasky buduci rok aspon dva metre od asfaltu...