//MPower napísal:Čo je na tomto zraze "kvalitnejšie" ? Okrem toho že tam je vysoká účasť :) vždy je to skoro o tom istom.. Ako môže byt fajn ale s BA hore dole skoro 800km.. To by tam musel byt Ferrari zraz aby mi to nevadilo :) U nás bol dobrý aspoň Carat voľakedy ale už je to feťák-ožran párty.. Je pravda že čisto BMW zrazov u nás ubúda no.. Ale toto mi príde ďaleko aby som tam pár hodín strávil.. keby to bolo od Brna do Prahy niekde medzi tak Ok. Treba na SK ringu zorganizovať dačo

no tak mi prosim ta vysvetli ze co robi kvalitu zrazu?

lebo to si zabil, absolutne cislo jedna kvality zrazu je kolko tam bude peknych aut na ktore sa oplati ist pozriet. a cim viac ucastnikov tym vacsia sanca ze tam budu vazne pecky, takze podla mna je to kvalitny bmw zraz.
a ta vzdialenost, nevidim v tom problem.. ked to stoji za to, tak kilometre niesu problem, chodim do polska co mam 450km len tam, minuly rok (a dufam ze aj tento) som bol na worthersee, co mam cca 550km. a vobec ziadny problem, lebo to stoji za to, inde nikde to nezazijes a neuvidis. u nas neni ani kokot, takze plakat sa neoplati
suhlasim s pilifom :-) comic sans je out uz tak 13 rokov

a prelozil by som ju aj do slovenciny lebo ja sa nedokazem stale naucit tie ceske mesiace drbnute

cela europa to vola rovnako len cesi musia mat ine nazvy mesiacov