... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
M3driver napísal:balino napísal:Xader napísal:balino: tie co som ti dal boli tiez dlhe a buchali jak sproste , bol cas ked som jazdil len na 3 sroboch. Potom som ich dal chalanom zbrusit trochu a vsetko v pohodicke ...ale neboj sa , tiez som mal poriadne problemy s takymito chujovinami ...
poviem ti toto: nemam kolesa,nemam kridlo,nemam naraznik a uz zajtra sa ide co ma este caka do piceeeeeeeeee????vidim to tak ze este pribalim njake palivo do tasky nech to vydrzim
balino: aspon auto mas. ja este dneska stale nie...
arny318is napísal:M3driver napísal:balino napísal:Xader napísal:balino: tie co som ti dal boli tiez dlhe a buchali jak sproste , bol cas ked som jazdil len na 3 sroboch. Potom som ich dal chalanom zbrusit trochu a vsetko v pohodicke ...ale neboj sa , tiez som mal poriadne problemy s takymito chujovinami ...
poviem ti toto: nemam kolesa,nemam kridlo,nemam naraznik a uz zajtra sa ide co ma este caka do piceeeeeeeeee????vidim to tak ze este pribalim njake palivo do tasky nech to vydrzim
zajtra Ivko zajta
Xader napísal:balino napísal:pozeram ze seci naposlednu chvilu :)
ty bez vytahovat blatniky a narvy tam tie 20" kola nech vsetkym zajtra vytres zrak
balino napísal:Xader napísal:balino napísal:pozeram ze seci naposlednu chvilu :)
ty bez vytahovat blatniky a narvy tam tie 20" kola nech vsetkym zajtra vytres zrak
sak cakam na blackmw...teraz sa mucka s mladou a o druhej rano ideme montovatzajtra mam len show car na 20nach to nejazdi
M3driver napísal:arny318is napísal:M3driver napísal:balino napísal:Xader napísal:balino: tie co som ti dal boli tiez dlhe a buchali jak sproste , bol cas ked som jazdil len na 3 sroboch. Potom som ich dal chalanom zbrusit trochu a vsetko v pohodicke ...ale neboj sa , tiez som mal poriadne problemy s takymito chujovinami ...
zajtra Ivko zajta
jo ved prave, zajtra... len neviem kedy. dufam ze nie moc neskoro. inac stan som kupil :-)
Xader napísal:balino napísal:Xader napísal:balino napísal:pozeram ze seci naposlednu chvilu :)
sak cakam na blackmw...teraz sa mucka s mladou a o druhej rano ideme montovatzajtra mam len show car na 20nach to nejazdi
a nie su to nahodou aj 21" alebo tie 21" si uz predal ? tie boli brutaaaalne![]()
![]()
![]()
balino napísal:Xader napísal:balino napísal:Xader napísal:balino napísal:pozeram ze seci naposlednu chvilu :)
a nie su to nahodou aj 21" alebo tie 21" si uz predal ? tie boli brutaaaalne![]()
![]()
![]()
rozmyslam ze vyrezem blatniky a narvem tam tie nove 22ky co mam na sklade
balino napísal:Xader napísal:balino napísal:pozeram ze seci naposlednu chvilu :)
Xader napísal:balino napísal:Xader napísal:balino napísal:Xader napísal:balino napísal:pozeram ze seci naposlednu chvilu :)
![]()
![]()
rozmyslam ze vyrezem blatniky a narvem tam tie nove 22ky co mam na sklade
22" a to aj dopredu ? potom by si mal zobrat od Imra tu prednu napravu z nissanu patrol - ona by to zvladla a naboje z Land Cruiseru![]()
arny: v Pííííscanoch vsetci chytime na budku a pojdeme domov
Xader napísal:arny: a Marek ochrani aj mna ? alebo mu budem muset dat vyyypalne ?![]()
balino: ser na 22". stacia ti tie 20" a nemusis menit napravy chalan