... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
balino napísal:Xader napísal:balino napísal:Xader napísal:balino: tie co som ti dal boli tiez dlhe a buchali jak sproste , bol cas ked som jazdil len na 3 sroboch. Potom som ich dal chalanom zbrusit trochu a vsetko v pohodicke ...ale neboj sa , tiez som mal poriadne problemy s takymito chujovinami ...
poviem ti toto: nemam kolesa,nemam kridlo,nemam naraznik a uz zajtra sa ide co ma este caka do piceeeeeeeeee????vidim to tak ze este pribalim njake palivo do tasky nech to vydrzim
Ked dostanes po ceste defekt , alebo budes potrebovat odtiahnut , tak cislo na mna mas![]()
ber ten zdvihaksak idem s chalanmi budu mat njaky hever mozno...a bavorak009 ma svaly takze zdvihne afto
rezervu mam :)+ 18ky nalozene :)
balino napísal:xader no ale ked zere bobule tak nemame sancuto chce aj vydrz a nje narazovu silu...NATURAL NATURAL
Xader napísal:balino napísal:xader no ale ked zere bobule tak nemame sancuto chce aj vydrz a nje narazovu silu...NATURAL NATURAL
Uvidis , ze ked sem dojde , tak bude pisat , ze je natural a nic nedava![]()
Ale to auto by ti mohol zdvihnut nech vopchame pod neho zdvihacikale ti tyce zelezne brat nebudem , to si zozen sam ... zase nechcem mat auto jak odtahova sluzna
BAVORAK009 napísal:Xader and Balino vy chcete utrpiet uraz ktory nieje totozny zo zivotom???Ake bobule tu spominate ma chcete vytocit???To sa vam nepodari bo ja rastiem na krupicovych kasickach a nie na bobulachAle to auto zdvyhnem v pohode
arny318is napísal:zacnem aj ja hnojit a nebudem potrebovat zdvihak![]()
Nitro napísal:dnes mi niekto pisal ze ma 4 lisky na carat a je z BA.....
balino napísal:Xader napísal:balino: tie co som ti dal boli tiez dlhe a buchali jak sproste , bol cas ked som jazdil len na 3 sroboch. Potom som ich dal chalanom zbrusit trochu a vsetko v pohodicke ...ale neboj sa , tiez som mal poriadne problemy s takymito chujovinami ...
poviem ti toto: nemam kolesa,nemam kridlo,nemam naraznik a uz zajtra sa ide co ma este caka do piceeeeeeeeee????vidim to tak ze este pribalim njake palivo do tasky nech to vydrzim