... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
balino napísal:kua cim neskor pojdeme tak tym skor chytime dazd...ja sa cem nahaaaaaanat xader cakaj maaa hahaaaaa budem hodinu sediet na kave na pumpe
Xader napísal:balino napísal:kua cim neskor pojdeme tak tym skor chytime dazd...ja sa cem nahaaaaaanat xader cakaj maaa hahaaaaa budem hodinu sediet na kave na pumpe
Ved poooooood zarovno so mnouuuuu
balino napísal:Xader napísal:balino napísal:kua cim neskor pojdeme tak tym skor chytime dazd...ja sa cem nahaaaaaanat xader cakaj maaa hahaaaaa budem hodinu sediet na kave na pumpe
ee ee ja nezradim blavakov hehe...
PS: keby si vedel ake trapenia mam so srobami tak sa smejes tyzden
Xader napísal:balino napísal:Xader napísal:balino napísal:kua cim neskor pojdeme tak tym skor chytime dazd...ja sa cem nahaaaaaanat xader cakaj maaa hahaaaaa budem hodinu sediet na kave na pumpe
ee ee ja nezradim blavakov hehe...
PS: keby si vedel ake trapenia mam so srobami tak sa smejes tyzden
Ake ?ved som ti ich dal vsetky a pasuju
alebo zhanas tie poistn ? ved M and G to istí
BAVORAK009 napísal:POZOR!POZOR!POZOR ZMENA!!!!!!!Vazeny obcania BMW klubu z Bratislavy a okolia dava sa naznamost ze odchod z BA sa presuva z 15-30hod na 16-30hodinu.Cize o hodinku neskor.Dovod? jednoduchy po konzultacii s vecsinou z Vas som zistil ze na 15-30 nestihate a ja chcem aby sme cestu do Piestan absolvovali spolocne.Dufam ze je to aj vo vasom zaujme.Cize o 16-30 pri OMW na vypadovke oproti zlatym pieskom.Dakujem a prajem pekny den
Xader napísal:balino: tie co som ti dal boli tiez dlhe a buchali jak sproste , bol cas ked som jazdil len na 3 sroboch. Potom som ich dal chalanom zbrusit trochu a vsetko v pohodicke ...ale neboj sa , tiez som mal poriadne problemy s takymito chujovinami ...
balino napísal:Xader napísal:balino: tie co som ti dal boli tiez dlhe a buchali jak sproste , bol cas ked som jazdil len na 3 sroboch. Potom som ich dal chalanom zbrusit trochu a vsetko v pohodicke ...ale neboj sa , tiez som mal poriadne problemy s takymito chujovinami ...
poviem ti toto: nemam kolesa,nemam kridlo,nemam naraznik a uz zajtra sa ide co ma este caka do piceeeeeeeeee????vidim to tak ze este pribalim njake palivo do tasky nech to vydrzim
balino napísal:Xader napísal:balino: tie co som ti dal boli tiez dlhe a buchali jak sproste , bol cas ked som jazdil len na 3 sroboch. Potom som ich dal chalanom zbrusit trochu a vsetko v pohodicke ...ale neboj sa , tiez som mal poriadne problemy s takymito chujovinami ...
poviem ti toto: nemam kolesa,nemam kridlo,nemam naraznik a uz zajtra sa ide co ma este caka do piceeeeeeeeee????vidim to tak ze este pribalim njake palivo do tasky nech to vydrzim
BAVORAK009 napísal:balino napísal:Xader napísal:balino: tie co som ti dal boli tiez dlhe a buchali jak sproste , bol cas ked som jazdil len na 3 sroboch. Potom som ich dal chalanom zbrusit trochu a vsetko v pohodicke ...ale neboj sa , tiez som mal poriadne problemy s takymito chujovinami ...
Kokso balino ty si dobre vytoceny treba ti nejako pomoct???
Xader napísal:balino napísal:Xader napísal:balino: tie co som ti dal boli tiez dlhe a buchali jak sproste , bol cas ked som jazdil len na 3 sroboch. Potom som ich dal chalanom zbrusit trochu a vsetko v pohodicke ...ale neboj sa , tiez som mal poriadne problemy s takymito chujovinami ...
Ked dostanes po ceste defekt , alebo budes potrebovat odtiahnut , tak cislo na mna mas![]()