... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Xader napísal:Ja som nic take nepovedalja som zastanca toho , ze muzi su lepsi kuchari jak zenske
![]()
![]()
![]()
![]()
Mimo napísal:luciq napísal:som nepovedala ze JA vam dam prehanadloja cudzym nevarim, iba maroskovi lebo nema blbe reci o mne za volantom
![]()
ale ze by ste si zasluzili prehanadlo vo veceri, ked len za sporak patri baba
nemá blbé reči lebo nemôže
ale nie len za sporák...
luciq napísal:Xader napísal:Ja som nic take nepovedalja som zastanca toho , ze muzi su lepsi kuchari jak zenske
![]()
![]()
![]()
![]()
jo, kazdy moze mat svoj nazor na kucharcenieja neriesim ci muz alebo zena varil/a ale ci sa to dalo zraaaat
a to iste so soferovanim, ked niekdo ide jak debil a robi hovadiny, tak je mi jedno ci baba alebo chalan lebo qoqot (to pouzivam aj na baby za volantom tak neze sa zacnete zase urazat) za volant nepatri
![]()
![]()
luciq napísal:Xader napísal:luciq napísal:a vobec, nepiste mi sem taketo "provokacie" lebo potom sem na to odpisujem hovadiny a strapnujem sa tuvy sexisti
sexi čoooo ?![]()
no sexisti :) ked pojdes na wikipediu kuknut tak tam je aj vyznam napisany :)
Xader napísal:luciq napísal:Xader napísal:Ja som nic take nepovedalja som zastanca toho , ze muzi su lepsi kuchari jak zenske
![]()
![]()
![]()
![]()
jo, kazdy moze mat svoj nazor na kucharcenieja neriesim ci muz alebo zena varil/a ale ci sa to dalo zraaaat
a to iste so soferovanim, ked niekdo ide jak debil a robi hovadiny, tak je mi jedno ci baba alebo chalan lebo qoqot (to pouzivam aj na baby za volantom tak neze sa zacnete zase urazat) za volant nepatri
![]()
![]()
to hej a priamo tato teta nam dokazuje ako reprezentuje zeny za volantomneviem ci by som za nou stihal
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3Tm30RvkeXM
luciq napísal:Xader napísal:luciq napísal:Xader napísal:Ja som nic take nepovedalja som zastanca toho , ze muzi su lepsi kuchari jak zenske
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to hej a priamo tato teta nam dokazuje ako reprezentuje zeny za volantomneviem ci by som za nou stihal
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3Tm30RvkeXM
este stastie ze ja neposudzujem vsetkych chlapov podla vasich reci, lebo inak by na tom muzna polovicka ludstva bola velmi zle![]()
![]()
polka chalanov co poznam ja a co som videla soferovat nejsu schopni ovladat auto tak ako ja, a krasny priklad toho bola jedna skusenost ked sme u maroska robili party a kamos ma poziadal aby som mu nezaparkovala auto dnu lebo sa boji ze si ho oskre![]()
a druhy kamos povedal ze ty si jedina zena za volantom s ktorou sa nebojim ze zomriem![]()
![]()
a rada, nesud aby si nebol sam sudeny !