... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
balino
Auto: E36 320iSDN
Kraj: Bratislavský

Streda, 5. Decembra 2007, 19:19

luciq napísal:
balino napísal:
no idem racej ja do fuserklubu lebo tu je horuco :lol:

ty dieta :) sak som dobra a mila ne? :roll:

dietu nedrzim zerem jak prasa 8) :twisted: si mila ale pracovat musim aj marosko pracuje :wink:
E36 sedan 320iSDN rv 97
FUSERKLUB BRATISLAVA veduci klubu BLACKMW hlavny mechanik VLADKY242
http://www.indaclub.sk, http://www.partyveci.eu, http://www.obchodpredeti.sk

luciq

Streda, 5. Decembra 2007, 19:28

Xader napísal:
luciq napísal:
Xader napísal:
luciq napísal:
Xader napísal:
Ja som nic take nepovedal :lol: ja som zastanca toho , ze muzi su lepsi kuchari jak zenske :D :twisted: :P :P :P

jo, kazdy moze mat svoj nazor na kucharcenie :smile: ja neriesim ci muz alebo zena varil/a ale ci sa to dalo zraaaat :lol: a to iste so soferovanim, ked niekdo ide jak debil a robi hovadiny, tak je mi jedno ci baba alebo chalan lebo qoqot (to pouzivam aj na baby za volantom tak neze sa zacnete zase urazat) za volant nepatri :lol: :lol: :lol:

to hej a priamo tato teta nam dokazuje ako reprezentuje zeny za volantom :? neviem ci by som za nou stihal :? :x
http://www.youtube.com/watch?v=3Tm30RvkeXM

este stastie ze ja neposudzujem vsetkych chlapov podla vasich reci, lebo inak by na tom muzna polovicka ludstva bola velmi zle :wink: :wink:

polka chalanov co poznam ja a co som videla soferovat nejsu schopni ovladat auto tak ako ja, a krasny priklad toho bola jedna skusenost ked sme u maroska robili party a kamos ma poziadal aby som mu nezaparkovala auto dnu lebo sa boji ze si ho oskre :wink:
a druhy kamos povedal ze ty si jedina zena za volantom s ktorou sa nebojim ze zomriem :lol: :lol:

a rada, nesud aby si nebol sam sudeny ! :roll:

ja nesudim :roll: lebo sudit sa da az ked vidis nazivo soferovat :wink: a nie je vsetko len o rychlosti a sprostych kluckach niekde v BA premavke...

to je presne to co ja nikdy nerobim nesom ziadny agresivny sofer .. a na dialnici chodim 130 maximalne :wink:
mala som na mysli ovladanie auta, lebo slapat na plyn vie kazdy tupon a kazda trubica :D

ale inac as teras som si kukla videjko, tak keby som si ho kukla predtym nez som pisala tak by som asi ine napisala :oops: ja som myslela ze na videjku je zas nejaka trubka co nevi ani cez svetelnu krizovatku prejst :oops:
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

Xader

Streda, 5. Decembra 2007, 19:35

Ale zase vies jak to je v BA :) tu jazdi kazdy agresivne a ked tak nejazdis aj ty , tak mas smolu :? heh , ja som minule isiel po dialnici 110 pianko , ale ked ma to zase chyti , tak je to aj viac jak o dalsich 100 :lol: ale jak hovoris, na rovinke kazde pako vie pridat ... ale v zakrutach uz ide jak pokakany :lol:

No a co hovoris na tu tetu ? celkom dobre na tom aute letela :shock:
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

luciq

Streda, 5. Decembra 2007, 19:46

Xader napísal:
Ale zase vies jak to je v BA :) tu jazdi kazdy agresivne a ked tak nejazdis aj ty , tak mas smolu :? heh , ja som minule isiel po dialnici 110 pianko , ale ked ma to zase chyti , tak je to aj viac jak o dalsich 100 :lol: ale jak hovoris, na rovinke kazde pako vie pridat ... ale v zakrutach uz ide jak pokakany :lol:

No a co hovoris na tu tetu ? celkom dobre na tom aute letela :shock:

ja nejazdim agresivne, ale zase pocitam s najhorsou situaciou vzdy .. takze aj ked som na hlavnej tak idem opatrne a tak .. lebo nemozes nikdy vediet jaky "svalovec" tam sedi za volantom a na co vsetko si "trufne"

no dost letela, len neviem posudit v akom bezpeci boli ti motorkari .. keby niektori padol tak dovi dopi, nekcem si ani predstavovat .. ja by som si takto nedovolila riskovat niekoho zivot .. v stotinke sekundy moze byt po vsetkom a neda sa to vratit :?
"fuck you."

Xader

Streda, 5. Decembra 2007, 19:50

Pani motorkari tiez mohli uhnut :smile: ale aj o tom to bolo ... o tom adrenaline :twisted: :lol:

btw. dost neprijemne ked je auto na tebe nalepene na milimeter :? poznam z vlastnej skusenosti z motorky :x
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

luciq

Streda, 5. Decembra 2007, 20:02

Xader napísal:
Pani motorkari tiez mohli uhnut :smile: ale aj o tom to bolo ... o tom adrenaline :twisted: :lol:

btw. dost neprijemne ked je auto na tebe nalepene na milimeter :? poznam z vlastnej skusenosti z motorky :x

no jo, sa zhodneme na tom ze bezohladnost na ceste v premavke je neprijemna a nebezpecna .. :?
"fuck you."

BaDDog

Štvrtok, 6. Decembra 2007, 02:00

Náhodou...mojej priatelke to za volantom ide..., ved mal dobrého inštruktora... (mňa) :wink: 8)

A je to jediná baba, ktorej to so Sedmičkou v Longu (e38) išlo..., vedela lepšie zaparkovať ako o polovicou menšou astrou....a to má vodičiak od Septembra... :wink:

luciq

Štvrtok, 6. Decembra 2007, 10:38

BaDDog napísal:
Náhodou...mojej priatelke to za volantom ide..., ved mal dobrého inštruktora... (mňa) :wink: 8)

A je to jediná baba, ktorej to so Sedmičkou v Longu (e38) išlo..., vedela lepšie zaparkovať ako o polovicou menšou astrou....a to má vodičiak od Septembra... :wink:

milé :D ja chodim niekedy s dodavkou a tiež sa s tým ľahšie parkuje :D
"fuck you."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní