... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

Pežot napísal:A svieti slnko, takze ideme vy hniloby
Snad nieste z cukru!

Fuxxo napísal:
kokot 5:50 rano v sobotu, ty si dobre na drogach

tak som uz nezaspal ... a hore som od piatej
 tak som uz nezaspal ... a hore som od piatej 

az na dve smutnejsie udalosti bolo dobre takze zamna palec hore
  az na dve smutnejsie udalosti bolo dobre takze zamna palec hore  
sineDko napísal:ale ako to je moc ked nekto na sprinte vyrazi so spiatockou

hessy napísal:Aj ked som sem nechcel moc ist, musim povedat ze bolo fajn a spoznal zas par ludiaz na dve smutnejsie udalosti bolo dobre takze zamna palec hore

Počasie v pohode, tých pár búrok ma vôbec neodradilo. Všetko prebiehalo plynule, na to koľko áut nakoniec prišlo. Jediné mínus, za čo organizátor nemôže, letisko na takú účasť pomaly nestačilo... čo je zároveň plus, že sme sa toľkí zišli :) Spoznal som osobne zopár nových ľudí aj z klubu, videl autá z klubu konečne naživo... Slalom super, šprinty super, bufet super
  Počasie v pohode, tých pár búrok ma vôbec neodradilo. Všetko prebiehalo plynule, na to koľko áut nakoniec prišlo. Jediné mínus, za čo organizátor nemôže, letisko na takú účasť pomaly nestačilo... čo je zároveň plus, že sme sa toľkí zišli :) Spoznal som osobne zopár nových ľudí aj z klubu, videl autá z klubu konečne naživo... Slalom super, šprinty super, bufet super   Škoda že som musel o 16tej odísť, už ráno som mal teplotu asi som bol jediný komu to slnko vadilo, spolu s teplotou som ma to ubíjalo. Som zvedavý aká bola konečná účasť a kedy bude ďalší zraz?
 Škoda že som musel o 16tej odísť, už ráno som mal teplotu asi som bol jediný komu to slnko vadilo, spolu s teplotou som ma to ubíjalo. Som zvedavý aká bola konečná účasť a kedy bude ďalší zraz?  
 dufam ze som neni jediny co sa spolahol na gps bez rozmyslania a dokebal sa tam vez tu polnu cestu.
 dufam ze som neni jediny co sa spolahol na gps bez rozmyslania a dokebal sa tam vez tu polnu cestu.