... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Hajecek napísal:dlhsie som tu nebol teraz pozeram prispevky ... pezot stalo sa len na dvoch stopkach ak sa to da nazvat statim, nemozem bohuzial zato ze niektory isli tak pomaly ze celu kolonu natahovali a mne tristotisic ludi volalo aby som spomalil a to som nesiel ani 20 cez mesto ... co sa tyka tych kamiekoch na marekovom kabriu no bohuzial ja neovplyvnim spravanie ostatnych ucastnikov v kolone ... dalej co sa tyka policajneho doprovodu kedze senicky okres je taky genialny ze by to trebalo riesit minimalne 3mesiace dopredu pretoze oni to potrebuju mat potvrdene od krajskeho riaditelstva v trnave pricom cely postup je nasledovny: poslat ziadost na senicke okresne policajne zastupitelstvo cakat 30dni na vyjadrenie potom ist osobne do trnavy poziadat o to iste zase cakat 30 dni na vyjadrenie zaplatit 180€ ak to schvalia a potom ist zase do senice odovzdat schvalenie z trnavy a cakat dalsich 30 dni na ich vyjadrenie ci budu moct uvolnit policajtov podla ich slov "na takuto somarinu" ... pani keby to bolo mozne urcite by som to spravil ale toto ma fakt nebavi riesit aby som mal s policajtmi natahovacky viacej jak so zrazom ...