... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 36
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Marty-N
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61
Kraj: Bratislavský

Re: 3. Západoslovenský BMW zraz

Piatok, 13. Decembra 2013, 21:39

...idem,určite aj ked je to ešte daleko...a dufam že do vtedy dám do poriadku ten prehnitý zadok...pripíš si ma =; ..a v podstate je mi jedno kde to bude,ale uprednostnil by som Senicu kvôli priestoru...samozrejme ak sa doladia tie malé nedostatky :thumbup: Baba dola super pretože nikto nečakal že sa tam ledvaj ledvaj pomestíme,Senicu si určite užili zasa slalomári a šprinteri...a spanilka po meste a okolí super =D>
BMW E39
Obrázok

Pežot

Sobota, 14. Decembra 2013, 07:56

Ak aj spanilka bude asi sa jej nezucastnim....

Ale odporucam ju neviezt cez vsetky STOPky v okoli a vsetky semafory. Odporucam vyhybat sa retarderom a podobne. Pretoze tohtorocna Senicka za moc nestala. Stale sme stali, miesto jazdenia.

DJOWSIDE
Auto: BMW E36 M52B28 A/T

Sobota, 14. Decembra 2013, 08:59

Ked mi vtom nieco nezabrani dojdem e36 328i A/T
EX BMW E32 L6 730i M30B30 (1989) Diamond Schwarz
EX: BMW E36 316i M43B16 (1994) Boston Grün metallic Limo R.I.P.
EX: BMW E36 328i A/T M52B28 (1996) Buston Grün metallic Coupe
Aktual: BMW e39 530d A/T 142kw 2001 Diamond Schwartz

Rocker
Auto: BMW 323i
Kraj: Trnavský

Pondelok, 16. Decembra 2013, 16:39

Pežot: "Pretoze tohtorocna Senicka za moc nestala."

súhlasím s tebou. len podla mňa nestála za nič. asi by to vyriešil policajný doprovod, ako bola prvá myšlienka. ..nenaháňať sa po meste. #-o tiež tu niekto písal, že jeho biele cabrio schytalo nejaké spŕšky kamienkov, čo pred ním robili "odpichy" po kraji cesty na šotoline a pod. to a spanilka? [-X [-(

Hajecek
Autor témy
Auto: E36 325iA Cabrio

Pondelok, 16. Decembra 2013, 17:23

dlhsie som tu nebol teraz pozeram prispevky ... pezot stalo sa len na dvoch stopkach ak sa to da nazvat statim, nemozem bohuzial zato ze niektory isli tak pomaly ze celu kolonu natahovali a mne tristotisic ludi volalo aby som spomalil a to som nesiel ani 20 cez mesto ... co sa tyka tych kamiekoch na marekovom kabriu no bohuzial ja neovplyvnim spravanie ostatnych ucastnikov v kolone ... dalej co sa tyka policajneho doprovodu kedze senicky okres je taky genialny ze by to trebalo riesit minimalne 3mesiace dopredu pretoze oni to potrebuju mat potvrdene od krajskeho riaditelstva v trnave pricom cely postup je nasledovny: poslat ziadost na senicke okresne policajne zastupitelstvo cakat 30dni na vyjadrenie potom ist osobne do trnavy poziadat o to iste zase cakat 30 dni na vyjadrenie zaplatit 180€ ak to schvalia a potom ist zase do senice odovzdat schvalenie z trnavy a cakat dalsich 30 dni na ich vyjadrenie ci budu moct uvolnit policajtov podla ich slov "na takuto somarinu" ... pani keby to bolo mozne urcite by som to spravil ale toto ma fakt nebavi riesit aby som mal s policajtmi natahovacky viacej jak so zrazom ...

Rocker
Auto: BMW 323i

Pondelok, 16. Decembra 2013, 17:37

Hajecek napísal:
dlhsie som tu nebol teraz pozeram prispevky ... pezot stalo sa len na dvoch stopkach ak sa to da nazvat statim, nemozem bohuzial zato ze niektory isli tak pomaly ze celu kolonu natahovali a mne tristotisic ludi volalo aby som spomalil a to som nesiel ani 20 cez mesto ... co sa tyka tych kamiekoch na marekovom kabriu no bohuzial ja neovplyvnim spravanie ostatnych ucastnikov v kolone ... dalej co sa tyka policajneho doprovodu kedze senicky okres je taky genialny ze by to trebalo riesit minimalne 3mesiace dopredu pretoze oni to potrebuju mat potvrdene od krajskeho riaditelstva v trnave pricom cely postup je nasledovny: poslat ziadost na senicke okresne policajne zastupitelstvo cakat 30dni na vyjadrenie potom ist osobne do trnavy poziadat o to iste zase cakat 30 dni na vyjadrenie zaplatit 180€ ak to schvalia a potom ist zase do senice odovzdat schvalenie z trnavy a cakat dalsich 30 dni na ich vyjadrenie ci budu moct uvolnit policajtov podla ich slov "na takuto somarinu" ... pani keby to bolo mozne urcite by som to spravil ale toto ma fakt nebavi riesit aby som mal s policajtmi natahovacky viacej jak so zrazom ...

neber to tak osobne s tými policajtami. jasné, že nikto po tebe také naťahovačky nechce. to bolo len k tej zbytočnej rýchlosti. a 20km/h? najskôr mi zle ukazuje tachometer, že som chcel dobehnúť auto predo mnou a išiel som skoro 70kou a ešte stále mi ubiehal(výjazd zo stanice). ..a nie je to len môj názor. napr. tiež chlapíka, čo zastavil po "spanilke" vedľa mňa. ale to "bolo", teraz treba riešiť čo "bude". nech sa ti to podarí ešte lepšie ako predchádzajúce zrazy. :thumbup: =D> =D> :thumbup:

alex3
Auto: 325i e46

Pondelok, 16. Decembra 2013, 20:03

dobre bolo na babe. ale naj bolo, na slov.ringu =D>

pridem aj na dalsi zraz... :D

Hajecek
Autor témy

Pondelok, 16. Decembra 2013, 22:26

ako ja som to nebral nejak v zlom mozno to tak vyznelo ale nemyslel som to tak :D ... len pisal som to uz v teme druhy zapadoslovensky zraz ... ono tieto medzery kvoli ktorym ste sa museli takto dobiehat ale neboli zapricinene mnou ja som isiel stale pohodovou rychlostou a ludia sa ma drzali ... problem nastal pri jedincoch ktory zacali gumovat a spomalovat kolonu ... potom to vyzeralo tak ze museli pridavat a nestihali :/ ... alex3 mne sa tiez slovakiaring pacil ... vsetky tie jeho moznosti a tak aj ked si myslim ze organizacia tam mohla byt omnoho lepsia zo srany nas vsetkych oragizatorou ale tka co uz uvidi sa ci bude aj dalsi ... a co sa tyka pezinskej baby ak vsetko pojde tak ako ma tak bude asi na konci sezony

PatoTT
Auto: E87

Utorok, 17. Decembra 2013, 09:34

Chlapci stale vyplakavaju jak sa mu hento nelubilo,spanilka napicu atd,nabuduce budte radsej doma hateri,mna potesi aj málo,mne sa spanilka lubila,ked nekto furt ma neco proti tomu tak nech zorganizuje lepsiu,sami mudrc to tu je
Dojdem podporit aj nabuduce
Nejsom hater,doprajem aj ostatnim.

Ps: ze na spanilke sme mali 2 stopky,keho to zaujma ,to ozaj jak kkt teraz budeme hladat chybicky?
- Bmw e46 330d
- Bmw E39 520i EX
- Bmw E87 120d
- Opel Calibra 2,0 16v EX
- Alfa Romeo 166 2,4jtd EX
- Opel Calibra 2,0 8v EX

stevo699
Auto: BMW e90 330i

Utorok, 17. Decembra 2013, 10:58

K spanilke len tolko:
Bol som zhruba 20. od zaciatku a stale som brzdil a pridaval jak kkt lebo individua predomnou mali potrebu cakat kym sa kolona pohne a potom na plny kotol vystartovat. Nejakym zahadnym sposobom som sa prepracoval asi dve alebo tri auta za Filipom ktory viedol kolonu a odvtedy sme celu cestu isli plynulo. Takze problem nebol v tom ze sa neslo plynule ale v tom ze vsetci gumovaci nezostali radsej na letisku.
BMW e90 330i
EX: BMW E46 330dA

Pežot

Utorok, 17. Decembra 2013, 11:44

Filip neber to osobne, bolo to myslené na zamyslenie pre všetkých členov, ktorí sa chcú zúčastniť ... na driftovanie a gumovanie bolo na letisku dosť miesta ... počas spanilky sa to nehodí ...

Hajecek
Autor témy

Pondelok, 23. Decembra 2013, 21:14

Pár slov k programu na akcii :wink: :
- samozrejmosťou bude klasika slalom
- šprinty budú podľa placu, ktorý sa vyberie, pretože na PK babe vieme že šprinty môžu byť tak na 200m maximálne, v lodeniciach možno 300m, kdežto na letisku plná palba 1/4 míle
- ďalej budú drifty, zainteresovaný napíšte mi prosím nech dohodneme trať a ak všetko víde tak ako by malo tak nás podporí aj pár drifterou s možnosťou DRIFTTAXI
- k zrazu patrí samozrejme aj najkrajšie auto zrazu, ktoré sa tento krát bude ale vyhodnocovať skorej aby sa nám účastníci vo večerných hodinách nerozutekali domov a bolo z čoho vyberať

To je v skratke všetko určite pribudnú nejaké promo-akcie možno nejaké vystúpenia atď.

Mimo

Utorok, 24. Decembra 2013, 00:16

ano Filip, vybav nahú Fifi ... zaplatíme!!!!
8-[ :lol: :lol:

Hajecek
Autor témy

Utorok, 24. Decembra 2013, 01:06

fifi bude pravdepodobne za komentatorskym mikrofonom takze ak budete disponovat dostatkom alkoholu a hlavne presviedcacim talentom to hovorim o tebe marek tak ju snad konecne uvidis v evinom ruchu ako to uz dlho ziadas :D :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 36

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní