... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
dracik.bmw napísal:noo to hej bol som prvej krat a teda uz urcite nevynecham ani jeden zraz...no len horsia bola cesta doms..odisiel som ako posledny boo mi bolo pekne zle rano..po ceste doms ma zastavili policajti v RK..hned pokuta za kolesa + folie tech..papa..ale to nist v stredu bude doma
..ale hlavne je too ze sa mi posral motor..a doms som siel asi na dvoch valcoch a to 4 ludi v aute..tak sa tesim coo mi povie mechanik ze coo mi odislo...
az na dnesnu nedelu bolo vsetko super...
Duffy napísal:Dakujem za super zraz , este sa mi nestalo ,ze by som ostal na zraze dlhsie ,ako som povodne xcel , vacsinou to bolo naopak . krasne prostredie , pohodka , az na par veci , ktore nikto z vas nevedel ovplyvnit
velka vdaka to BMWMANIAC za chlebicky , podavali ich presne vo vhodnej chvili
pozdravujem aj vymletaka v okuliaroch a fufrenblablablabla , bez vas by bola nuda , ale co je moc , to je moc
chlapec moj zlaty , a ty sa cudujes ? vecer bolo 2C nad nulou . sadol si do tvojho milovaneho BMW, nastartoval , a co si spravil potom ? siel si rovno pozriet obmedzovac , ako sa ma , a dajak sa ti navsteva u neho pozdavala , ne a ne ho nahat na pokoji .. tak sa teraz necuduj , mal si stastie , ze som lezal v trenirkach v posteli :)