... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Piatok, 19. Septembra 2008, 12:26

Fester, pravda je taka, ze najprv sa chlapci slusne dohovarali, chodte spat, ste naliati jak torpeda, restika bude mat problemy. samozrejme, na chlaste je kazdy hrdina, takze spat nikto a bordel bol nasledna reakcia. To, ze sa potom uz vyslovene vyhanalo bol nasledok toho, ze casnik nas chcel vyhodit vsetkych, lebo to uz zacinalo presahovat rozumnu medzu. Nie som proti pijatike, ja tiez viem pit, ale neviem si predstavot, zeby som cokolvek cudzie rozjebal, ked uz, tak si kopnem do auta alebo do steny doma.

Mimochodom, ja som zacal pit az pol hodinku pred koncom, takze to viem posudit kto co robil.
e23 732iA, e24 635CSiA, e24 628CSi, e30 325i, SV 1000 S

Duffy

Piatok, 19. Septembra 2008, 13:21

fester napísal:
dalsi co sa hra na slusnaka..vy ste tiez pocuvali ? ked sme sli ako spanilka ci uz z kempu alebo z tatier...citujem necakajte na nas.....my sme sa spili ale nikoho sme nevihanali ako vy okuliarnika ze tahaj do pi...ce

nehram sa na slusnaka.. ano , to co si napisal , je pravda, na strbskom som ti to presne povedal , sli sme uplne posledny.. len nevidim v tom ziaden problem , ano mas pravdu , neriadili sme sa tvojim pokynom.ale myslim ,ze sme tym nesposobili ziadne problemy.

co sa tyka okuliarnika , proste uz to nezvladal , nie raz sa mu pekne povedalo, nech uz nerobi problemy , potom sa to uz skoncilo , casnici najebany uz zavreli a zacali pratat , a ten vosiel rovno dnu a presiel krizom.

este som zabudol napisat k tomu co si pisal , ze sme sa bavili na tvoj ucet. to je podla mna blbost jak oci , mas z toho taky pocit ? nutil ta niekto robit picoviny ? nenutil , a robil si to uplne spontane ,a vsetci sme sa na tom spontane bavili , nie na tvoj ucet. proste bola zabava , a potom sa to zvrhlo.

funferreihe

Piatok, 19. Septembra 2008, 13:55

fester napísal:
dalsi co sa hra na slusnaka..vy ste tiez pocuvali ? ked sme sli ako spanilka ci uz z kempu alebo z tatier...citujem necakajte na nas.....my sme sa spili ale nikoho sme nevihanali ako vy okuliarnika ze tahaj do pi...ce

okuliarnik bol dobry kym bola z neho show. dovtedy sa do neho lial aj chlast s tymto bohumilym cielom.
pri tom sa akosi pozabudlo ze sa to prehana.hlavna bola show.
"daj si a zaspievaj nam, si dobry, kamo!!" tak sa tuna dano nerozblakuj na neho, na mna ani na nikoho ineho,vy ste za to tiez zodpovedni!

ze to potom zacal prehanat on, to uz bola ihned len jeho chyba.

esteze neni uzakonena eutanazia.okuliarnik posluzil ako show, potial bol dobry.
a ked uz bolo chlastu v nom prilis, co do neho mimocvhodom naliali druhi, lebo uz bol total mimo- ta het do pice s tebou demente.
ze ho do toho stavu dostali ini robiac si z neho picu, sa nespomina vobec.

ja som sa osobne nechal tymito osobami velmi rad najebat.
niekto nenavidi kurvy zlodejske. co ja z duse nenavidim, je ked si daka kurva mysli, ze si zo mna moze robit picu a za tymto ucelom predtym leje do mna chlast.

dopadlo to ako muselo, dufam ze sa daktori jedinci poucia ze do istych osob sa za tymtop ucelom chlast liat NEOPLATI!!!!

ROZUMELI SME SA?????
Naposledy upravil/-a funferreihe v Piatok, 19. Septembra 2008, 14:01, upravené celkom 1 krát.
e39 525tds 175ps 360Nm- na predaj.
chcem 530d
najkrajsia vec na 4och kolesach je aj tak kocar s tvojim deckom.

ancaaa
Auto: e46 330ci
Kraj: Košický

Piatok, 19. Septembra 2008, 13:59

fester napísal:

fester :nekce sa mi to tu rozoberať ale vobec som nepochopil čo si s tým kcel povedať to akože je nahlavu kcieť isť posledny??? alebo maš pocit že sme išli posledny kôly tomu aby sme robili pičoviny???
...mali by sme to nechať tak už chlopaci lebo toto k ničomu nevedie nabuduce sa posnažime aby to zle čo tu vačšine vadi nebolo a bude super :wink:
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

ancaaa
Auto: e46 330ci
Kraj: Košický

Piatok, 19. Septembra 2008, 14:08

fanfara:mi sme sa rozumeli len ty nerozumieš slovu nekcem piť a kcem tak domna lejte ved to je každeho osobna vec ako sa s tým vysporiada či vypijem ked domna leju alebo nie či viem kde mam strop alebo nie a dopadnem tak ako okuliarnik...
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Piatok, 19. Septembra 2008, 14:59

Bud sa na takychto akciach zakaze alkohol alebo sa s tym budeme stretavat stale.

Kde je alkohol je neviazana zabava a kde je neviazana zabava su vzdy aj problemi. Nikto to nezmeni.
Naposledy upravil/-a GOOSE v Piatok, 19. Septembra 2008, 15:09, upravené celkom 1 krát.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

barabas
Kraj: Žilinský

Piatok, 19. Septembra 2008, 15:09

fester napísal:
som rad ze som tu dakomu za kokota to ze ste sa na mne bavili cely vecer tak to bolo v poriadku?podla vas asi hej....asi bude lepsie ked my date ban dozivotny nech ma to tu netaha...kazdy vravi a dakuje za dobru organizaciu ja sa ktomu pridavam..az na niekolko vinimiek ktory mna a hlavne nas ignorovali ci uz pri odchode zo sihoti na letisko ako aj na spanilke z tatier naspat na sihot..toto nikomu nevadilo to je vsetko uz z mojej strany...

jozpa, nikto si nerobil z teba picu, proste bola sranda, nikto ta nemal chut ani ponizovat ani zhadzovat, jedine co dano nadaval na tvoju adresu, tak to ze sa trocha rozlialo sampanske a rozbily sa kvetinace, no co stalo sa.
nestalo sa nic vaznejsie takze to prezijeme...

Duffy

Piatok, 19. Septembra 2008, 15:59

funferreihe napísal:
okuliarnik bol dobry kym bola z neho show. dovtedy sa do neho lial aj chlast s tymto bohumilym cielom.
pri tom sa akosi pozabudlo ze sa to prehana.hlavna bola show.
"daj si a zaspievaj nam, si dobry, kamo!!" tak sa tuna dano nerozblakuj na neho, na mna ani na nikoho ineho,vy ste za to tiez zodpovedni!

ze to potom zacal prehanat on, to uz bola ihned len jeho chyba.

esteze neni uzakonena eutanazia.okuliarnik posluzil ako show, potial bol dobry.
a ked uz bolo chlastu v nom prilis, co do neho mimocvhodom naliali druhi, lebo uz bol total mimo- ta het do pice s tebou demente.
ze ho do toho stavu dostali ini robiac si z neho picu, sa nespomina vobec.

ja som sa osobne nechal tymito osobami velmi rad najebat.
niekto nenavidi kurvy zlodejske. co ja z duse nenavidim, je ked si daka kurva mysli, ze si zo mna moze robit picu a za tymto ucelom predtym leje do mna chlast.

dopadlo to ako muselo, dufam ze sa daktori jedinci poucia ze do istych osob sa za tymtop ucelom chlast liat NEOPLATI!!!!

ROZUMELI SME SA?????

ROZUMIEM , tam kde sa objavis , ja bud nebudem , alebo ak budem odidem.

BMino
Auto: modre

Piatok, 19. Septembra 2008, 16:09

uz chalani srete na to, prehnalo sa to, hlavne rozbite pohare, co som videl tak fester bol cely cas uplne v pohode, akurat ten sampus a trochu vonku poblbol, on pohare nerozbijal
to ze sa okuliarnik najebal jak svina je jeho problem. Keby nechcel tak nepije a to nie len on, ale kazdy. Osobne som nepil vobec nic aj ked sa palzo snazil :P

takze kto sa ako prejavil je len a len jeho problem, obvinovat z toho druhych je ubohe
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Piatok, 19. Septembra 2008, 17:35

GOOSE napísal:
Bud sa na takychto akciach zakaze alkohol alebo sa s tym budeme stretavat stale.

Kde je alkohol je neviazana zabava a kde je neviazana zabava su vzdy aj problemi. Nikto to nezmeni.

Sorry, ale to je blbost jak mraky... Pit sa da, zabava takisto moze byt neviazana, len normalny ludia musia mat niekde nejake medze. Zazil som v Ceskom BMW Klube mrte chlastaciek, neviazanej zabavy, bordelu a podobne. Samozrejme, sem-tam sa tiez vyskytli nejake problemy, ale ak sa nahodou niekde nieco rozbilo (stane sa aj triezvemu, nieto este opitemu), tak dotycny sa na druhy den ospravedlnil, pripadne zaplatil skodu a nabuduce si rozmyslel ci bude nieco rozbijat. Nepamatam si nikde 7 stranovu debatu o tom kto je kokot, kto nie, kto je ozrate hovado a podobne... Casom sa to vykrystalizuje aj tu. Tento klub je predsa len zatial na nejake sudenie a hodnotenie primlady, tak tomu nechajme cas a ono sa to vykrystalizuje. Ludia ktori robia problemy na zrazy chodit prestanu, pretoze ich tam nikto nebude chciet. A ostatni sa mozu zabavat "do mrtva" a nebudu ziadne problemy.

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring

Piatok, 19. Septembra 2008, 18:26

100RM napísal:
Sorry, ale to je blbost jak mraky... Pit sa da, zabava takisto moze byt neviazana, len normalny ludia musia mat niekde nejake medze. Zazil som v Ceskom BMW Klube mrte chlastaciek, neviazanej zabavy, bordelu a podobne. Samozrejme, sem-tam sa tiez vyskytli nejake problemy, ale ak sa nahodou niekde nieco rozbilo (stane sa aj triezvemu, nieto este opitemu), tak dotycny sa na druhy den ospravedlnil, pripadne zaplatil skodu a nabuduce si rozmyslel ci bude nieco rozbijat. Nepamatam si nikde 7 stranovu debatu o tom kto je kokot, kto nie, kto je ozrate hovado a podobne... Casom sa to vykrystalizuje aj tu. Tento klub je predsa len zatial na nejake sudenie a hodnotenie primlady, tak tomu nechajme cas a ono sa to vykrystalizuje. Ludia ktori robia problemy na zrazy chodit prestanu, pretoze ich tam nikto nebude chciet. A ostatni sa mozu zabavat "do mrtva" a nebudu ziadne problemy.

AMEN

Rozmyslam, ci to nezamknut... Podla mna to uz nikam nevedie. Ak sa vedenie rozhodne inak, kludne moze odomknut.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní