... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
fester napísal:dalsi co sa hra na slusnaka..vy ste tiez pocuvali ? ked sme sli ako spanilka ci uz z kempu alebo z tatier...citujem necakajte na nas.....my sme sa spili ale nikoho sme nevihanali ako vy okuliarnika ze tahaj do pi...ce
fester napísal:dalsi co sa hra na slusnaka..vy ste tiez pocuvali ? ked sme sli ako spanilka ci uz z kempu alebo z tatier...citujem necakajte na nas.....my sme sa spili ale nikoho sme nevihanali ako vy okuliarnika ze tahaj do pi...ce
fester napísal:som rad ze som tu dakomu za kokota to ze ste sa na mne bavili cely vecer tak to bolo v poriadku?podla vas asi hej....asi bude lepsie ked my date ban dozivotny nech ma to tu netaha...kazdy vravi a dakuje za dobru organizaciu ja sa ktomu pridavam..az na niekolko vinimiek ktory mna a hlavne nas ignorovali ci uz pri odchode zo sihoti na letisko ako aj na spanilke z tatier naspat na sihot..toto nikomu nevadilo to je vsetko uz z mojej strany...
funferreihe napísal:okuliarnik bol dobry kym bola z neho show. dovtedy sa do neho lial aj chlast s tymto bohumilym cielom.
pri tom sa akosi pozabudlo ze sa to prehana.hlavna bola show.
"daj si a zaspievaj nam, si dobry, kamo!!" tak sa tuna dano nerozblakuj na neho, na mna ani na nikoho ineho,vy ste za to tiez zodpovedni!
ze to potom zacal prehanat on, to uz bola ihned len jeho chyba.
esteze neni uzakonena eutanazia.okuliarnik posluzil ako show, potial bol dobry.
a ked uz bolo chlastu v nom prilis, co do neho mimocvhodom naliali druhi, lebo uz bol total mimo- ta het do pice s tebou demente.
ze ho do toho stavu dostali ini robiac si z neho picu, sa nespomina vobec.
ja som sa osobne nechal tymito osobami velmi rad najebat.
niekto nenavidi kurvy zlodejske. co ja z duse nenavidim, je ked si daka kurva mysli, ze si zo mna moze robit picu a za tymto ucelom predtym leje do mna chlast.
dopadlo to ako muselo, dufam ze sa daktori jedinci poucia ze do istych osob sa za tymtop ucelom chlast liat NEOPLATI!!!!
ROZUMELI SME SA?????
GOOSE napísal:Bud sa na takychto akciach zakaze alkohol alebo sa s tym budeme stretavat stale.
Kde je alkohol je neviazana zabava a kde je neviazana zabava su vzdy aj problemi. Nikto to nezmeni.
100RM napísal:Sorry, ale to je blbost jak mraky... Pit sa da, zabava takisto moze byt neviazana, len normalny ludia musia mat niekde nejake medze. Zazil som v Ceskom BMW Klube mrte chlastaciek, neviazanej zabavy, bordelu a podobne. Samozrejme, sem-tam sa tiez vyskytli nejake problemy, ale ak sa nahodou niekde nieco rozbilo (stane sa aj triezvemu, nieto este opitemu), tak dotycny sa na druhy den ospravedlnil, pripadne zaplatil skodu a nabuduce si rozmyslel ci bude nieco rozbijat. Nepamatam si nikde 7 stranovu debatu o tom kto je kokot, kto nie, kto je ozrate hovado a podobne... Casom sa to vykrystalizuje aj tu. Tento klub je predsa len zatial na nejake sudenie a hodnotenie primlady, tak tomu nechajme cas a ono sa to vykrystalizuje. Ludia ktori robia problemy na zrazy chodit prestanu, pretoze ich tam nikto nebude chciet. A ostatni sa mozu zabavat "do mrtva" a nebudu ziadne problemy.