... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
swordfishlm
Auto: F10 530Xd
Kraj: Žilinský

Utorok, 16. Septembra 2008, 19:41

dpc normalne sa hambim za niektorych individualistov co sa hraju na velkych kápov a myslia si ze su majstri sveta.....este ze som tam nebol natom zraze bo by som musel z nechutou domov odist.... :roll:
F10 530Xd
E36 328i qp.ex
E46 330d.ex
E36 M3 mugello rot.ex
E36 320i coupe LAGUNA SECA BLUE.ex
E36 328i touring montreaul blau metallic.EX
E36 325 TDS montreaul blau metallic.EX
E39 525d M pack.ex

mara019
Auto: ex36 318,36 328CI,
Kraj: Bratislavský

Utorok, 16. Septembra 2008, 19:53

niektory ludia sa proste nezmenia a a vidim ze jak na carate tak aj tam sa opakuju stale ty isty tak chlapci dajte si to v hlavickach troska dokopy

Thorien
Kraj: Košický

Utorok, 16. Septembra 2008, 20:02

hmm .. tak co sa dialo inde ako na letisku neviem .. a tam to stalo zato .. sice mi tusim barabas cosika spominal o tych chatkach ale inac sobota bola super ;)

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive

Utorok, 16. Septembra 2008, 20:08

Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive

Utorok, 16. Septembra 2008, 20:09

Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

Duffy

Utorok, 16. Septembra 2008, 20:54

Diablo napísal:
takže pohľad na vec z trocha inej strany:

vôbec som netušil, že takéto čosi budem musieť niekedy napísať.

realizácia takéhoto zrazu je časovo a v podstate aj finančne náročná. zraz je nezisková akcia, ba skôr stratová. Ale o to v podstate nejde, robíme to preto aby ste sa dobre cítili a po akcii mali úsmev na tvári.
No len všetko je to o ľudoch a nadšení bez toho to jednoducho nejde.

Po tomto zraze sme sa zhodli, že už nebudeme organizovať žiadny zraz takéhoto rozsahu spolu z ubytovaním.

Prečo?

- mesiac pred zrazom bol ubytovací zoznam plný, paráda, podľa počtu ľudí sa urobil rozpočet na akciu a stanovili sme vstupné na letisko, ktoré malo pokryť bezprostredné náklady spojené s akciou na letisku.
Všetko krásne až do chvíle, keď týždeň pred zrazom sa odhlásilo zhruba 30ľudí, niektorí dokonca jeden alebo dva dni pred zrazom a dokonca sa našli aj takí, čo vôbec nedali vedieť a na zraz neprišli a bolo ich dosť.
toto je prvý dôvod, prečo sa stráca chuť

- dôvod druhý: dva dni pred akciou prevádzkárka a riaditelka Borovej Sihoti zmenila pravidlá hry. Zrazu po nás chceli ešte 20000,- nájom za prenájom reštaurácie, v ktorej sme im robili tržbu. Po osobnom stretnutí a následných dosť ostrých telefonátoch som to však vyhádal. Nebola iná možnosť, lebo dva dni pred akciou niečo meniť, je nemožné a hlavne nefér voči ľudom , ktorí sa majú na akcii zúčastniť.

- ďalším polienkom do vatry bolo vykradnutie dvoch chatiek. Po vykradnutí prvej chatky recepčná vravela, že sa im to ešte nestalo.
Po vykradutí druhej chatky zrazu vyšlo na povrch, že aj minulý víkend a aj počas celého leta majú problém zo zlodejmi. Tieto slová potvrdili aj privolaní policajti.
Tým , že objekt nijako nezabezpečili a ani nás nevarovali, že treba byť ostražitý, berem to ako podraz z ich strany.

- no a teraz ten najhlavnejší dôvod:
po sobotnajšom programe sme sa všetci tešili na zábavu, ktorá mala trvať až do rána. No netrvala a to vďaka trom individuám , ktorí sa silou mocou snažili získať cenu KOKOT ROKA. O jednej v noci na podnet časníka sme zábavu úplne zrušili kôli bezpečnosti.
Skákanie po stole kde je aparatúra, odkopávanie pohárov zo stola, striekanie šampanského ešte z nevyhratej tomboly po všetkom čo sa dalo, rozbíjanie kvetináčov, a hlavne agresívne správanie na zrazy nepatria. Pripomínalo to skôr zábavu sfetovaných pankáčov a nie zábavu na klubovom zraze.

Toto sú dôvody prečo mizne nadšenie, prvý krát som išiel na zraze nasratý spať, a práve preto niečo podobné sa už opakovať nebude.

A ešte jedna pikoška, dnes mi volali zo spoločnosti, ktorá nám na akciu prenajala WC, že im WC z letiska ukradli.

A na záver jedna dobrá správa 4. zraz určite bude, ale bude jednodňoví a je možné, že na úplne inom mieste.

Týmto som nechcel skaziť dobré pocity luďom ktorým sa zraz páčil, ale jednoducho som musel uviesť niektoré veci na správnu mieru.

no do riti :( mrzi ma to dano , citili sme sa velmi dobre , ako som uz pisal , nikdy sa mi nestalo ,zeby som ostal dlhsie ako som xcel ,a to som dokonca prisiel skor ako som planoval.. drzim palce

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket

Utorok, 16. Septembra 2008, 21:03

Skoda preskoda, lebo to bol super zraz, ako sa uz povedalo, uplna ina atmoska ako na vsetkych "tuningovych", ale tak viem to pochopit... Inac s tym alkoholom je to zlozite, dakto sa vie napit a byt v pohode (takych je trufam si povedat vacsina), dakto nie (ja som bol so zopar ludmi v sobotu vecer ajtak skor vonku a potom hore na izbach v hoteli, takze ani neviem co sa poriadne dialo v restauracii, kto robil bordel, atd.).
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

Duffy

Utorok, 16. Septembra 2008, 21:06

Helldiver napísal:
Skoda preskoda, lebo to bol super zraz, ako sa uz povedalo, uplna ina atmoska ako na vsetkych "tuningovych", ale tak viem to pochopit... Inac s tym alkoholom je to zlozite, dakto sa vie napit a byt v pohode (takych je trufam si povedat vacsina), dakto nie (ja som bol so zopar ludmi v sobotu vecer ajtak skor vonku a potom hore na izbach v hoteli, takze ani neviem co sa poriadne dialo v restauracii, kto robil bordel, atd.).

co si bol najebany ? ved si sedel predomnou

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket

Utorok, 16. Septembra 2008, 21:10

Sak ale to som sa bavil s fiorom chvilku len, to som zaregistroval len trocha sampusu jak frklo, ziadne rozbijanie este, sa mi zdalo ze vtedy to bolo uplne pokojne. Ale najebany som bol a to riadne.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

slamec

Utorok, 16. Septembra 2008, 21:23

trošku to prehnal...
fester napísal:
som rad ze som tu dakomu za kokota to ze ste sa na mne bavili cely vecer tak to bolo v poriadku?
... ale v tomto ti musím dať za pravdu a podržať stranu - ani mne by sa to nepáčilo :evil:

Miro528
Auto: E38 740i ´00
Kraj: Nitriansky

Utorok, 16. Septembra 2008, 21:52

My sme boli ty prvý vykradnutý(priatelke zmizli vsetky doklady + peniaze + oblecenie) ale ani to nam uplne nepokazilo naladu pokracovat v takom super zraze.Na ten sobotny vecer nemam naozaj slov,alkohol robi divi aj s normalnimi ludmi. :roll: A len vto dufam ze to neskonci a budu sa nadalej organizovat taketo viacdnove zrazy ale samozrejme uz na inom mieste .

PS1: Ak budeme vediet nejako pomoc s organizovanim dalsieho zrazu velmi radi pomozeme :wink:
PS2: Dakujem za poharik \:D/
Ex BMW 740i ´00
Ex BMW 528i Touring ´97
Ex BMW 525i 24V ´91

DODIKKE
Auto: BMW e34 525iXA -LPG

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Utorok, 16. Septembra 2008, 21:53

slamec napísal:
trošku to prehnal...
... ale v tomto ti musím dať za pravdu a podržať stranu - ani mne by sa to nepáčilo :evil:

to potwrdzujem aj ja!!!!!!!fester si NO.1 =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
E34 525 iX
E 30 318i coupe
E 28 520i sedan
E 28 528i EX
E 28 525i sedan
E 30 323i coupe : CRASH
E 36 328i coupe : M3
E 30 325ix tourning
E 34 525ixA FOOLKA
E 34 520i 24V sedan
E 36 325i 24V COUPE
E 34 525i 24V sedan
E 39 528iATU 24V sedan NEW!

BMino
Auto: modre

Utorok, 16. Septembra 2008, 21:55

no co uz :roll: vsetko bolo super, len skoda, ze par okamihov dokaze vsetko posrat :(
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

ancaaa
Auto: e46 330ci

Utorok, 16. Septembra 2008, 22:36

diablo:problem jedna si myslim že sa da vyriešiť čislom učtu a kto sa prihlasi a kce prisť tak pošle tych 250sk a aj ked nepride tak to budete mat tam a neže sa ti den pred zrazom 30ludi odhlasi...a ti vravim nelam palicu lebo radšej nepojdem cely rok nikde a na takýto zrazik si 100pro cestu najdem a nemyslim že len ja, všetko zle je na niečo dobre tak sa treba poučit vyselektovať tie čierne body ktore sto pro neprevažovali nad bielimi a ťahať to dalej lebo rozbehnute je to super,ako z alkoholom neviem ako ostatny len neviem prečo musi byť človek potuženy alkoholom ako kus falata (inač ja som vypil za cely večer jeden poldeecak a aj tak mi bolo super a zabavil som sa až až) a to sa dalo si mylsim tiež vyriešiť odvedenim zabavaniasachtivých na chatky a tam mohli robiť neplechu a nie v bare kde časnici segenata skoro zomreli a len čakali kedy už vypadneme (možnože sa im to vratilo za tu veducu) trebalo len zriešiť dať time že o 24:00 sa presuva každy na chatky a bolo by to ok....
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

Lucushka23

Utorok, 16. Septembra 2008, 22:40

ako sa vravi "neriesitelne problemy neexistuju" ;)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný