... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
podme tam uz dnes, ja sa neviem dockat
maniaczv napísal:Kód: Vybrať všetkopodme tam uz dnes, ja sa neviem dockat
no ja tiez idem prvy krat:Dtak uz sa trasiem od jula
a pocitam dni :oops:
Tubular napísal:jeden flek by urcite bol len s cestou naspat to bude horsie lebo idem rovno do hc ale to by sa snad niekto nad tebou zlutovalIde niekto z Presova alebo okolia, ktory by mal 1 miesto volne v aute? Na cene sa dohodneme.. Keby ze mam odvoz a este by bolo volne miesto v chatkach tak idem..
Bojovnik napísal:jeden flek by urcite bol len s cestou naspat to bude horsie lebo idem rovno do hc ale to by sa snad niekto nad tebou zlutoval
to all: budu sa staviat aj nejake kolony z jednotlivych casti SR???
baby_siska napísal:ahojte som tu noova....ešte neviem, ako to tu funguje, ale celkom ma zaujalo to to stretnutieu koho sa treba hlasit a pod ????
jariq napísal:takze tu je ta slubena mapka:
prva moznost mimo dialnice (cervena sipka) v Lipt mikulasi bud z dialnice alebo zo starej cesty sa dostanete na krizovatku k hypernove na nej odbocite doprava popri shellke stale rovno cez cely mikulas , budete minat okolicne , smer na podturen a idete stale rovno az dokym nevojdete do lipt hradku a po pravej strane je autokemp borova sihot je to riadne oznacene ( ide sa stale rovno ziadne odbocovanie )
druha moznost pokracujete po dialnici , neodbocite do lipt mikulasa ale na dalsej odbocke na Lipt. jan, zbehnete z dialnice odbocite dolava popod dialnicu stale rovno, prejdete cez most (je tam taka mini elektraren) na krizovatke doprava a potom uz len rovno az na miesto cinu