... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Rottwa napísal:Vlacik z Kosic ?
za mna
bruno75 napísal:No, mozno by som sa aj ja stavil....spojim sa s Vomackom, ze by sme mozno vypravili taky mensi vlacik aj z TN. Nechce sa mi prejst cely topic (ak to tu je, tak sa ospravedlnujem), ale riesilo sa, kde sa bude spat? Mne sa celkom paci ten napad s Jasnou...
tunerxxl napísal:uz aby bolo leto bude to dobra akcia!!!!![]()
neviem sa dockat!!!
![]()
Myjava -Ruzomberok 190KM pohoda
M1R3C napísal:Ide sa vláčik... BA-TT-PN-TN-NM Takže takto pôjde nás vela nepôjdeme ako lososovia po 3ch pekne jeden vleký vlak a basta ..berem foťák,kameru takže sranda bude aj video aj fotky :)
Maco napísal:
Ty chces ist do RK cez TN? Ked teraz otvorili ten novy usek R1? cez nitru a BB si tam zachvilku. Ako mne je jedno lebo ja aj tak budem musiet ist skorej alebo uz den predtym prejst trasy a zistit ci je vsetko v poradku
napst3r napísal:Z ba do rk urcite cez bystricu, je to fakt rychle + cestou su donovaly
Rudo ZM napísal:No neviem či sa nájde nejaký odvážlivec čo bude driftovať pomedzi tie polské a turecké kamionyDonovaly sú nimi zamorené skoro stále
.Ale inak cesta je to pekná,to hej...
modriblesk:aby si nepovedal že niesom kamoš,nenechám teba a tvoje kachle osamotePokúsim sa chovať slušne
M1R3C napísal:Pokúsim sa nieje že ano ani nie ...To nieje výhra![]()
Ale tak pochybujem že pôjdeme ako kokoti
![]()
![]()
To sa ani raz nestalo ešte
POLGY! napísal:Ani ja nepojdem ako kkt :)