... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
maiki napísal:a organizator bude mat dovtedy auto??![]()
maco mna dufam zoberies a ak budete suhlasit, spravime hromadnu foto 5er do kalendara 2013 :))
Maco napísal:Organizator nema ani sajnuKed ho to nebude bavit downgradeuje na e34
M1R3C napísal:Nikto nebude Downgadeovať nebudem :) Koncom mája je u mna doma a porobím čo sa dá kurva aby to ako tak vyzeralo
Maco napísal:Otazka bola na mna tka som pisal o sebe
POLGY! napísal:
OK, Dohodnuté,, vymeníme čísla a dohodneme sa,, rysuje sa to na super akciu,,
Budem sa držat pri vás,,,, ja tomu rúbem len ked volajaký tuzer na Honde Civic
z nálepkamy TYPE-R aj na spetných zrkadlách si chce dokazovat aké má neskutočné žihadlo,,![]()
![]()
M1R3C napísal:
Šak pôjdeme ale 160cca To je akurát
POLGY! napísal:
160 je taká normálna rýchlost :)
nie jak ked som skušal maximálku a pri 5000RPM bola ručička tachometru už mimo meracie pole a záhadne všetci začali na dialnici parkovat,,
No ale k téme,, je teda niekto čo by vedel pozriet ako je to vlastne na tej Liptovskej Mare?? Či tam pojdeme len tak na haluz??
MateX3 napísal:
To je len asi preto, aby my vychodňare nemali problém. Lebo všetko čo sa deje, tak sa deje na západe.
Na Mare je veľa vody ako vraví kolega, ešte viac ovadov v tom období, nezabudnúť repelenty!
Na salaši kedysi dobre varili, keď to bude slabé aspoň šofokofolu budú mať.
Nezabudnúť zobrať sestry alebo frajerky.
napst3r napísal:na tu Maru sa chcete len previest, alebo tam aj pobudnut njaky ten cas?
Na vozenie je to vpohode, okolo Mary je zaujimava cesta ( same zatacky ) , problemom su cyklisti a rodinky s detmi co sa prisli kupat :-/ ... saliet sa tam jedine az vnoci.
A na zastavenie pre 30 aut, posedenie/kupanie je tam hlavny kemp v Liptovskom Trnovci, ale tam sa mi zda ze sa plati za parkovne a aj za samotny vstup do kempu co je nic moc. Druha moznost je pri z druhej strany Mary pri kostoliku, tam byvaju aj akcie ako festivaly a tak, dost miesta pre auta(len neviem jak tam bude pristupna cesta - trebalo by zistit :) ) . Pripadne njake tie male odpocivadla okolo celej priehrady, ale tie niesu moc velke.
Tak isto tam mame aj letisko keby uz neviete co od radosti![]()
No a k tomu parkovisku, Hrabovo neni zle, ak by vam to nevislo, tak bezte este kusok do Liptovskeho Mikulasa do Demänovskej Doliny smer Jasná .. tam su zachytne parkoviska na ktorych nikto v lete nebude a odtial neverim ze sa nepojdete previest az hore do Jasnej co je uz fakt pekna cesta
tunerxxl napísal:Nezabudnúť zobrať sestry alebo frajerky.